Bebeğim ilk doğduğunda işitme testi yapılmıştı ve testten geçti ancak testi yapan uzman ailenizde var mı işitme sorunu olan diye sormustu ve kuzenlerimde duyu kaybı olduğu icin bebeğim riskli kategorisine alındı ve 6-12 aylarda test tekrarı yapılması söylendi. Test tekrarı için belli devlet hastanelerinde yapılabildiğini söylediler ve benden o zaman hangi hastanede yaptırcağımı sordular bende rastgele bir hastane söyledim. Gecen gün hastaneye sorduğumda artık hastanede de yapıldığı söylediler ama ücreti bi hayli fazla. Bebeğimin özel sağlık sigortası var ama sürekli muayenedir aşıdır derken poliçesi neredeyse doldu. Daha 5.5 ayda. Haftaya bebeğim 6 aylık olcak test yaptırcam ancak hastane (izmir MedicalPark) işitme testi icin yaklasık 800 tl talep ediyordu(2021 de) simdi daha da artmıstır. Size sormak istediğim devlet hastanelerinde bu testleri yaptırsak ortalama ücret ne kadar oluyor ? Ben ve eşim ssk lı değiliz özel banka sandığına bağlıyız. İşitme testi kliniklerinde bu testler yapılıyor diye biliyorum ama MedicalPark bana belli devlet hastanelerinde yaptırın demisti sağlık bakanlığının sistemine falan kayıt oluyomus bu bilgiler falan. Bana önerileriniz neler yardımcı olur musunuz acaba