Minnakannecik Kızlar topuzlu bone aldım. Hani bu arkası dantelli olandan ama az dantelli sizler nasıl topuz yapıyosunuz bununla topuz tokası da kullanıyor musunuz aşamalı anlatır mısınız az dantelli olanlar nasıl yapıyorsunuz ?
Deletedmom00881 Minnakannecik saçlarım o kadar uzun ve kalınki hiçbir zaman topuz bonesine felan ihtiyaç duymadım 😁
Saafie Minnakannecik Bende önceden topuz yapiyrdm etrafına yazma bağlıyordum ☺️ ama şimdi düşük ensede küçük topuzlar daha iyi duruyor
Melek_annesi_06 Minnakannecik ben şahsen topuzu hoş bulmuyorum kendi saçımı bone içinde dağıtıyorum hem kafam rahat oluyor ağrımıyor hiç tavsiye ederim canım 💐
otose_san Melek_annesi_06 benimde saçlarım kısa bağlanmıyor, direk boneyi takıyorum. Biraz saçım uzamış şimdi nasıl olacak diye düşünüyorum 😂
Minnakannecik ikikoalaanasi ay keşke soraydım keşke 😁😁 şey yapsam olur mu ki fırfırını söküp normal bone gibi yapsam
Saafie Minnakannecik YouTube yazarsanız düşük topuz diye çıkacaktır anlatımlı videolar ☺️ artık sizin istediğiniz topuzlar yapmayı tercih etmiyor çoğu kişi.. ilk başta yok bana yakışmaz diye düşünmeyin zamanla alışıyorsunz daha rahat oluyor bnce ve daha hoş duruyor kocaman kafa gibi bişey yok artık 😂
ikikoalaanasi Minnakannecik boneye zeval vermeden yapabilirsen yap ne olacak, görünmeyen bir şey neticede 😁
Melek_annesi_06 babyfaceee bence yapıyordur canım bi ara bende topuzumu çok saçma yapıyordum ondan az çok biliyorum bide baya baş ağrısı oluyordu bende💐
Minnakannecik Nurgrvn bide o şekilde yapayım olmazsa her hangi bi eşarp mi sarıyosun yoksa belirli bir renk mi