emy_yucek Hilalinannesiiiii 4 aya kadar reflü yatagında uyutmalısınız bebeginizi birde alerji uzmanına götürün bebeginizi alerji uzmanları ilaç yazıyorlar. Sürekli diil 2 yada 3 saate bir emzirmeye dikkat etmeniz gerekiyor.
Eslemsi Hilalinannesiiiii migde kpakcigi gelismemis doguyorlarmis bazi yavrular. Bnm yavrum da bunlardn biriydi talihsuzlik bizi dha ilk bebekte buldu 1 yil kustu hic buyuttugumden bisey anlamadim kizimi. Rabbim bu yavrumda gostermesin insallh. Cok cektik cok
Birkedilianne Hilalinannesiiiii Genelde erken doğan yada sezeyanla doğmuş bebeklerde oluyor reflü maflor plus damla var reflü ve gaz için Ar mamalar var reflü yatağı besledikten sonra 20 -30 dk yatırmamak gerekiyor
emy_yucek Hilalinannesiiiii reflü yatagı edinin bir tane hemen. Mamayla beslenebilir sorun yok belkide mamadan dolayı kusuyordur her mama her çocuga iyi gelmiyor diye biliyorum çocuk doktorunuzla görüşün.
Belosunannesi 3 aydir hergun 1 er makina çamaşır yıkıyorum ağzına kadar dolu kıyafetleri yıprandı artık