dolunaymomsss Kızlar hiç biberon kullanmadık ve çevremde kullanan da yok soracağım bebeğim 4 buçuk aylığı geçti bir hafta sonra işe başlıcam süt sağıp bırakmam gerekiyor ve nasıl bir biberon alicam bilmiyorum 🤷 yardımcı olabilir misiniz o zamana kadar 5 ayı birkaç gün geçmiş olucak ekstra ek gıdaya da başlamış olucaz
dolunaymomsss Makaron_88 peki bunların başlıkları mı varmış nasıl oluyor onlar biraz okudum akışkan diyor bedenleri yazıyor 5 aylık bebeğe 0-6 ay alıp 6. Ayda.yani bir ay sonra yenisini mi almalıyım 🤷 kafam çok karışık anlamadım gitti
dolunaymomsss prenses_annesii2603 marka olarak bende avent düşünüyorum işte emziklerimiz falan hep avent ama numarası şunu bunu nasıl olmalı ki hiçbir bilgim yok biberonla ilgili 🤦
Ipeksila Avent yada mam ikiside uzun ömürlü evet basliklari degiyor 6+ üzeri olanlar var sürekli biberon degil baslik degistirmis oluyorsunuz
Yenianneiremm Ben lansinoh biberon kullanıyorum canım, biberon başlıkları var, yavaş akımlı baslik, orta akımlı baslik diye , zaten e bebekte ikili olarak satılıyor, tavsiye ederim, Philips avent den de memnun olanları duydum . Bu ikisinden birini alabilirsin
Ipeksila dolunaymomsss türkiyede var mi bilmiyorum 4+ aldik biberonu mam size tavsi ederim lachison cünkü anne memesine daha yakin bu sekilde sizide birakmamis olur cünkü kendi cekmedigi sürece akmiyor biz ilk lachison kullaniyorduk emzirirken ama sütüm cekildigi icin ve tek gögüs emdiginden mam biberona gectik
biimiyomyardimet dolunaymomsss ben lansinoh kullanıyorum yani fazla sütümü toplayıp lansinohla veriyorum herhangi bir red vs yaşamadım. 3 başlıklı olandan almıştım en yavaş başlığı kullanıyorum 3 aylığız..
dolunaymomsss biimiyomyardimet yaaaa teşekkür ederim işte aradığım cevap 🙈 herkes marka yazmış kimseyi de kırmak istemedim aslında ben marka sormamistim 🤭 çok teşekkür ederim 🥰