Jument Egeberk Tavuk çorbası, salata, Yoğurt, turşu, Komposto.. Yani sadece Bi Tavuk çorbası yapıcam, malum çocuktan dolayı başka yemek yapamıyorum.. eşim de zaten çorba yeter diyor.. 2 tabak çorba içiyor, tamam.. :)
Klnccc Egeberk şehriye çorbası, patatesli peynirli börek yaprak sarma çayın yanına da kek var yeter☺️
Marjinal_Anne2 Egeberk çorba yaptım , mantar sote , makarna , cacık ya da salata karar veremedim , tatlı da magnolia düşünüyorum bugünlük yeter 🙏🏻
ebrarin_annesi Egeberk dünden et sote ve bulgur pilavi kalmiş cok az yanina simdi yesil fasulye yapiyorum bide sehriye corbasi yapicam tatlida ekmek kadayifi var 🥰
Toprak_2019 Egeberk köfte patates kızartması işkembe çorbası salata ıspanaklı börek ama tatlı aklıma gelmiyor fikirlere açığım
Darknes1002 Yoğurt çorbası etli patatesli bezelye yemeği yaptım ikisinide belki yanına pilav yaparım akşama yoğurt turşu tamamdır 👍🏻
Nicesssss Egeberk eşim 30 gün ramazanda 3 ya da 4 kere evde olur yine olmadığı günlerden birindeyiz ve ben biraz börek sardım çorba da var cayla içip oturucam 😂 Çocuklarda bayılacak bu menüye🥴