Öncelikle hayırlı olsun ise dönüşünüz. Hibrit çalıştığım için daha az yalnız bıraktım ama okula gitmediğimde gün içinde aynı evde başka odada çalışıyorum. Eve geldiğinizde bebeğinizle kaliteli vakit geçirmeye özen gösterin çünkü çok ozleyecek sizi gün içinde. Okula gideceğim günlerin gecesinde uyumuyordu mesela oğlum. Bırakacağım zaman öncesinden hep anlattım, bugün anneannende kalacaksın, ben işten çıkınca geleceğim diye. Sabah o uyanmadan gideceksen önceki geceden anlatmaya başladım. Hiç kandırmadım çünkü o zaman daha çok güvensizlik olacak diye düşünüyorum. Görüntülü konusma yapabilirsiniz arada, oğlum sevmiyor benimle görüntülü konuşmayı, üzülüyor ve kaçıyor, belki sizde tersi olur. Ama gün içinde mutlu olduğunu biliyorum. Haftada 3 gün de olsa ayrılmak çok zor geliyor ama unutmuyor, ona eminim. Eve geldiğimde sürekli oyun oynayıp öpüşüp koklaşıyoruz. Hala emziriyorsanız süt sağmayı unutmayın, iki kere mastit oldum ben. Babaannesine, güvendiği birine bırakıyorsunuz, gözünüz arkada kalmasın. Gün içinde oyalanabileceği aktiviteleri önceden ayarlayabilirsiniz, babaannesi de daha rahat eder. Aklıma gelenler bunlar :)