mlkcbn Selam arkadaşlar.Kalça çıkıklığı ultrason hariç nasıl anlaşılır.kendimiz net bi tanı koyamasak da ihtimal verebilir miyiz bacaklarına bakarak
Bebeminnie mlkcbn hayır anlayamazsın, mutlaka yaptırılması gerek kemiklern açısı ölçülüyor ultrasonla, dışardan anlamak mümkün değil
Snmmns mlkcbn mlkcbn doktorlar su sekildede bakiyor canim doktrum soyledi iki bacagini kirarak yukari dogru kaldir kivir yani iki dizin ayni hizada olup olmadigina bak
mlkcbn Bebeminnie ya kızımın bacaklarının sol boğumları sağdakine göre daha aşağıdan başlıyor.bide elimle ölçünce daha uzun gibi sol bacağı.panik oldum öyle olunca
Ebruyldrm Bende goturmedim bebegimi bugun 2 aylik oldu birazdan goturecem.anlasilmiyor kolay kolay yurumeye basladigi zamn anlasilirmis oda gec olurmus tedavisi icin.
mlkcbn Ebruyldrm bizim daha 12 gün var ama bugün boğumlarına dikkat ettim bi bacağının boğumları daha aşağıdan başlıyor.öyle görünce panik oldum
Ebruyldrm Onu o sekilde anlayamassin 1000tane yeni dogan bebekden 1 tanesinde olurmus arastirdim ozellikle kiz cocuklarinda.bnde goturmeyecekdim bekledim 2 ay oldu snra hep karsima cikinca kalca cikikligi bugun goturcem gittigimde doktora senin icin sorarim..
Derinminakolay Bende elimle ölctüm sağ sanki daha uzun gibi geldi geçen hafta yaptırdık çok şükür birsey çıkmadı içini ferah tut ama mutlaka yaptır
Derinminakolay Ebruyldrm kaç haftalık suan benim kızım 2 ay bitince yaptırdık zaten öyle olması gerekir
Derinminakolay Ebruyldrm hayır canım geç kalmamışsın ama bian önce yaptır devlette yaptıracaksan 15 gün sonrasına veriyor özelde bi kaç gün bunlara dikkat et bi an önce randevu al
mlkcbn acelyaca sayısı eşit ama aynı hizada değil.icim rahat etmedi bugün randevu aldım öğleden sonraya gitcem