Erken doğum yaptım bebeğim orta derece pramatüre olarak dığdu sizler nasıl besliyosunuz bebeğinizin kilosu boyu nasıl benim ilk gebeliğimde böyle oldu tecrübesiz bir anne olarak sizlere sorim dedim 😊önerileriniz varmı
Semraaa 33+4 de dogdu bgun 2 aylık 2465 dogum kılosu bgn 5 kılo olmus emzırıyorum sadece ama kılo alması tek basına gelısımı ıcın deger dgl tabi
Semraaa 5aya girdik 32de dogum yaptım kuvezde 21 gün kaldı bayanda biberonla alısmıs cok denedim emzirmeye emme dı arada cok nasır emdı 3aya gırene kadar sağıp verdim simdi ise hipp mama kullanıyoruz ara arada yoğurt yediriyor um 6.50kilo oldu boyunda normal bebekle aynı 2kiloydu doğdugunda
Bende 32+1 de doğum yaptım benim de ilk gebeligim perşembe çıktı hastaneden. Emziriyorum sürekli ama kilo almasi yavasmis çok yoruluyor emerken protein verdi doktor. Bakalım inşallah toparlar :)
Edanisman ne kadar kaldı acaba bebeğiniz küvözde. Bende erken doğum yaptımda
Edanisman inşallah bizede D vitamini verdiler
Ipekk 28 gun kaldi
Edanisman anladım. Kaç kiloydu çıktığında Peki
Ipekk canım 1640 gr doğdu cikarken 2070 gr olmuştu zaten 2kg olmadan çıkarmıyorlardi
MelikeBayndr sadece mamamı yiyor sizinkide kaç saatte bir mama veriyosunuz peki
Edanisman hımm anladım teşekkür ederim 🙏🏻 Birde anne sütü veriyorum besleyici olması için yapabileceğim bişe varmı sütün
Ipekk Anne sutu en güzeli bol bol su ve proteinli vitaminli seyler yemelisin. Ozellikle prematurelerde anne sütü cok daha önemli.
Merhaba benim de bebeğim prematüre doğdu. 33 haftalık 1475 gr doğdu 1940 gr ile taburcu olduk. Çıkınca anne sütünün içine europrotein katıyordum. Sonra sütüm azalmaya başlayınca prematil verdim. Şimdi de anne sütü + sma ile besleniyor. Muhtemelen 4500 olmuştur kilosu.
Edanisman.bebegiiz kaç aylık İki kaşık pekmez bir su bardagina koyun karıştırın ve için günde iki bardak içebilirsiniz içtikten sonra da bol bol su içilir siz o sütü görün ☺️
Asilim evet sadece mama yıyor canım 3saate bir gece 12saate 1 kez yıyor gunduz bazen 3 saat bazen 3bucuk saate verıyoryz
Ben 27 haftalık Doğum yaptm 1010 gr doğdu 50 gün küvözde kaldı şimdi doğalı 3 ay 23 günlük oldu 4200 kilosu