Erva1234 Kızım 9 aylik olacak ama ek gida yemiyor sadece mama iciyor. Boyle cocugu ek gida yemeyen annelerimiz var mı.
TheMomm Erva1234 Yemesi gerekiyor artık canım büyümüş çünkü neden yemiyor ki midesini mi bulandırıyor?
ArdicEge Erva1234 mamayı azaltın, doyuyordur. Zor ama biraz aç kalması gerekiyor. Tam 3 ay gece gündüz farklı farklı tarifler yapip çöpe attım. Suan 10 aylık cok sükür oturdu düzenimiz.. pes etmeyin ama zorlamayın.
Ahmtefe11 Erva1234 yaa evet benimde bebeğim 9 aylık ek gıdaya yeni başladığımızda çok güzel yiyordu bu 2 aydır ne veriyorsam istemiyor yemiyor
Erva1234 TheMomm corba icmiyor kati gidalari yutmakta zorluk cekiyor yutmuyor geri cikariyor. Ne yapsam yemiyor
Erva1234 ArdicEge yemeyince bendr uzuluyorum zorla yedirmeye calisiyorum yinede yemiyor geri cikariyor. Mama vermeden once ek gida veriyorum onu yemeyince mecbur ac kalmsin diye mamasini veriyoum
Fmercan Erva1234 kızım da 8 buçuk aylık aynı durumdayız ben emziriyorum ek gıda su her şeyi reddediyor🤦🏻♀️
Erva1234 Fmercan ya çok zor bir durum böyle olması. Benim kizim su iciyor ama baska seyler yemiyor meyve sularida iciyor ama corba pilav vs seyler hic yemiyor
Erva1234 Ahmtefe11 dişi çıktı mı acaba belki disten dolayi yemiyordur. Benim kizimin disleri cikmadan oncedd yemiyordu simdi 2 tane disimiz var yine yemiyor
Erva1234 Fmercan Evet daha bugun gittim diyetisyene yönlendirdi kilosuda ayina gore zayif dedi kan verdik onun sonucuna gore bisey diyecek bakalim
Ahmtefe11 Erva1234 evet disi çıktı ama önce mesala dişi çıktığı zaman azda olsa yiyordu şimdi hiç bişey yemiyor sadece emziriyorum
Erva1234 Ezgisena hayir canim kendim yapiyorum yemiyor hero babynin aliyorum yemiyor. Sadece meyve sularini yiyor bazende meyve suzgecinin icine koyup eline veriyorum oyle yiyor