Simsiminannesii Emirasaf08 benim kızım ağlarken anni diye ağlıyo 3 aylığından beri 5 aylıkken de babbabba demeye başladı ama artık unuttu gibi ara ara soyluyo
Ahseninannesii @Emirasaf08 selam Canım benim kızım 3 aylıktı anne dedi hemde öyle güzel dediki 😍 videoya çekiyordum tesadüf açıp açıp izliyorum suan 4 ay 7 günlük ara ara diyor sadece anne dedi 😍🥰
Emirasaf08 Ahseninannesii 3 4 aylıkken anni ya da ınne diyordu oğlum tam olarak anne demedi 7 aylık şuan
Asafeymeninannesi Ahseninannesii Hiç şaşırmadım ☺️ bizimkide 2 aylıkken anne demeye başladı kii kanıtım var ☺️💙
FeriDeniz Ahseninannesii arkadaş bilinçli olarak anne baba demesinden bahşediyor belli ki. Sizin minik rastgele demiş.
kerem_imm Benim oğlum da 3 ay 26 günlük anne gibi bir şey diyor ama hiç ihtimal vermedim ya inanmıyorum demek ki bu ayda anne diyebilirmiş. Ben çok erken olduğunu düşündüm.
Bircicekbirbocekannesi Canım 3 aylık anne demeye başladı hem bildiğin ann neee diye bastırıyor eşek 😁😁 simdi hergün bi kaç kere anne diyor 4 aya yakında babasına bakarak ba dedi bıraktı baba yok henüz kızım da 3.5 aylıkken anne demişti
21idilcan Bircicekbirbocekannesi ay maşallah canım BM’de istiyorum ilk anne desin 😂 bu arada kızım 3 ayy 9 günlük
Ahseninannesii @Emsa tam anne dedi Canım o dudağı bi güzel oldu derken bu kadar erken beklemiyordum 😁 video atılsada atsaydım keşke 😁
Emsa Ahseninannesii aslinda ben sunu farkettim benim dusuncem bebekler aglarken anne der gibi gulerken de baba der gibi ama benim kizim 4 bucuk aylik teni yeni dudaklarini kibirdatmaya basladi
Ahseninannesii @Asafeymeninannesi aynen Canım benimde var kimse inanmıyor nerdeyse açıp izletiyorum 🥰
Ahseninannesii @FeriDeniz kaç aylıkken ilk anne baba dedi diyor yani çocuk bilinçli olamaz zaten o aylarda bende bilinçli dedi demiyorum denk geldi duyduğumu ve videoya çektiğimi söylüyorum.
Ahseninannesii @Emsa benimki 4 ay 7 günlük Canım hiç susmuyor ki konuşuyor bağırıyor 🙂 işte farklı oluyorlar
Emsa Ahseninannesii canim sen guguldanma ve tiz sesle bagirmalarindan vs bahsediyosan fazlasiyla var onlar her bebekte oldugu gibi yeni yeni laf soylemek icin agzini aciyor dediklerimizi dikkatli dinliyor saglikli olsunlar da