selosunannesi Sinir oluyorum zeytinyağı sürüyorum gittikçe sarariyor sanki 4 buçuk aylık geçen srksdsism geldi 13 aylık bebeği var onda da vardı geçmemiş hala geçmez mi bu nasıl bişey
Begum_eda123 selosunannesi Bnm ilk kizimdada oldu xeytinyagi sürdükten sonra ince uçlu sık bı tarakla tara cikuyolar sonra. Banyo et hergun ard arda yaptım 4 gün içinde gecti
Tugba06 selosunannesi bizde de var doktor inatçı konakların alerji belirtilerinden biri oldugunu soyledi..
Ayse2011 selosunannesi benimkide 8 aylık kepek kepek oluyor elleyince zeytinyağı ve bit taragı ile tarayıp iyice o deriden kurtulana kadar tara yarım saat sonrada yıka bitene kadar böyle yaparsan geçer ben 2 haftada bu şekilde bitirdim
Bikedibikizannesi selosunannesi benim kızım 10 aylık ondada var zeytinyağıyla tara dedi doktor ama çok sık yapma oda besler çoğaltır dedi. Arada yapıyorum ama halen tam olarak geçmiş değil 🤷🏻♀️
selosunannesi Begum_eda123 ince uçlu dediğin nasıl bişey ben tahriş olacak diye yenidoğan tarakla.fircssi var sadece foto atarsan alıp yapayım.Allah razı olsun
Bebegimm1 selosunannesi zeytinyag aksine cogaltmisti hindistan ceviz yagsi alip her gun surup bekletin 30 dk direk gecirmisti
Busra2326 selosunannesi ben bebek losyonu varya onu sürdüm incectarakla taradım ⅔. Yapışımda gitti valla cok vardı bizimde
Dileksezergokalp Benim oğlumda da var. 6 aylık normalde konağın 7 ayda geçmesi gerekirmiş geçmezse Bi cildiyeye görünün dedi. Bi cildiyeye gidin isterseniz?
eylul19 selosunannesi benımde kızım 9 aylık konagı var doktoru normal dıyo zeytınyagla her dus oncesı beklet dıyo .bazı yerlerde masaj yagı karbonata ıle deneyın dıyodu öle de bı kere denedım sureklı yapmıyorum ama bolgesel bolgesel azalıp yer degıstırıyolar böyle boyle bıter herhalde
Begum_eda123 selosunannesi resim atmayı bilmiyormki taragin uclark ince olucak baya bide aralıklı deyil sık olsun bit tarağı gibi diyum sana öbür turlu gecmiyo canım hafif hafif tara yağı surdkteb sonra konaklar baya kavliyo
avaredolaniyorum selosunannesi inatçı konaklar alerji belirtisi olabilir. Ama belki de şampuanınızı değiştirmek işinize yarayabilir
CgdmStk selosunannesi oglumda vardı, zeytinyagi daha fena yapar diye okumustum biryere oyuzden hindistan cevizi yagi kullandim, mustela konak sampuani, dustan sonra da ince konak taragiyla taradim bi kac gune gecti sukur. Her zaman da yag surmedim bu arada
EsZe selosunannesi bebekken zeytinyagı sürüp bekletmiştim tarakla taramıştım 2 kez yaptığımda bitmişti. İlerledikçe yavaş yavaş yine oldu 2bucuk yaşında. Geçenlerde yine aynısını yaptım tek seferde bitti. Dede tarağı denen taraklar vardır ya o tarz bir şeyle önden arkaya doğru taramanız gerekiyor yarım saat beklettikten sonra