Eeco Selamlar kanz travel kullanıyorduk ama gelin görün ki sebek yeri kaynak yerden ayrıldı şoktayız açıkçası tavsiyelerinize ihtiyacım var 🌺
EEsseee Eeco Pierre Cardin legend modelini kullanıyorum bebeğiniz buyudüyse cybex libella almanızı tavsiye ederim kabin boy bebek arabası hemde çok az yer kaplıyor hemde çok kullanışlı
Burculicee Eeco çift yönlülerde kullanımı kolay olana bakın yani bir yönü güzel konforlu diğer yönü teker arası kısa kullanması zor oluyor bir çoğunun bunlara dikkat edin derim
Banaannede Eeco kraft onyx hem çok hafif yer de kaplamıyor. Hem çift yönlü kullanımı var hem de katlarken de çift yönlü katlanıyor
Gizem123 Eeco merhaba bende kiwi egg 3in 1 var 360 derece dönüyor deri beyaz. Ben ikiz bebek arabası alacağım İçin satmak zorunda kaldım. Düşünürseniz 2. El diye yazayım dedim. 10 çocuk büyütebilecek bi bebek arabası
1ruzgarmasali Eeco Kraft time travel bebek arası çok memnunum çift taraflı hafif ilerde baston olarakta kullanilabiliyor
Raupe Joei mirus kullanıyorum çok çık güzel hafif ekstra pusetinide alıp bebek arabasına takabiliyorsunuz