Acee Meraba bacılarım 😊ben yurtdisinda fransada yasiyorum ama memleketim yozgat akdagmadeni sizler nerelisiniz happy momdan olanlar varsa tanir beni belki 😊genelde orda daha aktifim
Deletedmom_22 Acee Bende Moskovada yaşıyorum 7 yıldır. Aslen Kırgızistanlıyım 💕☺️ Türkiye Ankara’ya gelin gittim
Acee Deletedmom_22 evlilik nedzni ile gittim😁😁6 senedir burdayim parisi neden bilmem ama hic merak etmiyorum😂aklim hâlâ trde
Acee begonvilkokusu 😂😂😂bende oyle dusunuyodum kendimi birden fransada buldumm🤣🤣🤣simdide burdan cikamicam saniyorum
Urasege Jument aayy eşimin yemin töreninde soğuktan dizlerimin bağı çözülmüştü ama abartı falan değil gerçekten çözülmüştü düştüm resmen yığıldım🤣🤣 kışı soğuktan ölmeden nasıl geçiriyorsınız orada yaa🤣
Taskrn17 1balkizannesi Mersinin neresinden 😊 Bende Mersin/Tarsus ama Vanda yaşıyorum 😊 Memleketimi çok özlüyorum 😍
Balkizlarim Acee ben aslen Makedonya göçmeniyim ama Türkiye de doğup büyüdüm İstanbul da yaşıyorum 🌸💙
Esra_Deva Acee İstanbul da doğdum İstanbul da yaşıyorum 🤢 Bir köyüm bile yok artık bu şehirde çok ama çok mutsuzum 😢
Sedius İzmirli bir göçebe😂 şuan Diyarbakırda ikamet ediyoruz son 2 ayımız sonra tayinciyiz yeni yer süpürüüüzzz