Oykunil Gündüz uyumuyor 5te uyandı saat 10 oldu hiç uyumuyp salladım oyun oynadım gezdirdim ayakta pış pış salladım yatağında salladım yok tamam uyumasın desem sonra çok huysuz oluyo uyumadı diye ağlama krizi oluyor ne yapacağım direniyor dünde böyle öğlen iki olmuş sadece 15 dk uyudu bu kez başladı ağlama krizi üzerine 1 saat uyudu başka yok gece uykusuna kadar şaka gibi tabi uyumadı demem kolay uyumayınca sürekli ağlama hali uykı eğitimlerine bakıyorum uyandıktan 1.5saat sonra uykuya geçirme var bende deniyorum emZik sallama ninni beyaz gürültü hersey Ama yok olmuyo
Oykunil Oykunil diyorum yöntem değiştireyim yine de olmuyo başta neşeli meraklı oyun oynuyoruz sonra uykusuz lukyan sürekli göz ovuşturma ağlama
Oykunil Oykunil dün böyle 1saat 15 dk falan uyuduğu için gündüz gece uykusuna da çok direndi ve çok ağladı uyuyunca da 10 dkda bir uyandı salladım salladım ancak gece 12 (gibi derin uyumuştur
Oykunil Oykunil az bile uyusa hep sallıyorum sallama durunca da uyanabiliypr uyku çok hafif dalmıyomudur nedir karnı tok mama işe besleniyp altını sık değişirim
Sumoo Oykunil uykusunu almio ,beslenmesini de etkilio bu uykusuzluğu, geçici bir sürec bu ,benm bebeğimde gündüz asla uyumazdi o kadar uykusuz kalioduki gözler kırmızı memeyi reddedn bi bebek ,ah ne zor gunlerdi
aysegulyagiz Oykunil bizde 4 ay 17 günlüğüz gündüz uykuları çok sıkıntılı hamağı var ama uyumamak için çıglık atıyor bende bebek arabasıyla dışarı cıkarıyorum daha kapıdan cıkmadan uyuyo bazen bebek arabasının ayaklarını silip içeri alıyorum ellemiyorum orada uyuyo bazen usulca beşiğine alıyorum gündüz başka türlü uyumuyor 1 haftadır
aysegulyagiz Oykunil deneyebilirsin sende evde bebek arabasıyla da uyudugu oluyor başk türlü çığlık kıyamet uykusuzluktan aglıyor ama uyumuyor
Sumoo Oykunil ataktandir canm 4 ay atağı yaşıyorsun aynısının tipkisini 15 gün önce yaşadım, Beyaz gürültü pışpışlayarak sallama ayakta meme verme vs… Ne yapsam asla uyumadi
Tuggs Sumoo Şu an benimki öyle Emerken sürekli kendini geri çekiyor doyup doymadığını anlamıyorum Gün içinde de sürekli mız mız uykusuzluktan olduğunu düşünüyorum çünkü uykular haram oldu 😄 Özellikle beslenme bozukluğu sonradan düzeliyor mu
Oykunil Tuggs oy bizim zayıf zaten hepten istemiyp ağlamak tan mahvoldu göz yaşları İle ağlıyor hep uykusuzluk tan çok belli gözler ovuşturuyor kucağımda odadan odaya geziyorum
Sumoo Tuggs inşallah düzelir benmde meemde öyle hiç anlamıyorum doydu mu doymadı mi kısa kısa uykular kafa karışıklığı ile her gün nereye kadar gidecek merak ediyorum
Oykunil aysegulyagiz benek arabasına yada biyere koydum mu başlıyo çığlık çığlığa uyumamaktan sinirli oldu BEnde kucakta sallayarak ortadan odaya gidiyorum
Sumoo Oykunil 20 Kasım doğumluyuz bı 7 8 gün öyle sürdü sonra düzeldi, ara ara uykusuzlugu var hala ama
Oykunil Sumoo sabah 5ten. Bu saate sadece sallarken 1 saat bile uyumadı sallayınca uyandı napcam ben ya kriz geliyo çocuğa uyumamak tan sersemledi