Yasemin38 Zeyno123 muhtemelen sinir sıkışması durumu vardır canım. Beyin cerrahi bölümüne görün istersen r
Olric11 Zeyno123 benim benim fıtığım var uyuşma ve güc kaybı var sağ el parmaklarımda sizin öyle bir durumunuz varmı ?
Olric11 cileklisakiz hem boyun fıtığım var koluma ve parmaklarıma vuruyor fizik tedavi gördüm doktor ameliyat dedi bebeğim küçük boyun ameliyatım kaldı. Birde fel bıtığım var oda bacağıma vuruyor yaş 31 😅
cileklisakiz Zeyno123 benndede böyle bir durum var spinal anesteziden dolayı olduğunu düşünüyorum anesteziden öncede varmıydı böyle bir şey baş ağrınız da oluyor mu
cileklisakiz Olric11 ayyy inanmıyorum çok geçmiş olsun bende boyun fıtığından şüpheleniyorum sizde belirtileri neydi
Olric11 cileklisakiz çalıştığım dönemlerde yazı yazarken başımı eğerken hep bir boynum ağrısı kol ağrısı çoğu kes boynumun kıtlenmesiyle başladı. Yürürken boynum ve omuzum sanki çekiliyor gibi sonra koluma ve parmaklarıma indi parmaklarında his kaybı var güç kaybı var
Olric11 Zeyno123 Geçmiş olsun çalışma hayatınız oldumu o çok büyük etken benim çlaşıtığım dönem çıktı 6 yılda şimdi çok çekiyorum ameliyat olmam gerek bebeğim küçük
Zeyno123 Olric11 çok sağolun tabiki çalışma hayatım oldu ama yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum belki şimdi acısı cikicak sizde ihmal etmeyin daha çok tekrarlamadan sağlığınıza kavuşun ufak bebek olunca çok zor benimde 7aylik bebegim var