Barannm_ Pirinç unu bebeginze veriyomusunuz suylai sutlemi yapiyosunuz kac kasik su sut kac ayliksinz
Babybloom Barannm_ pirinç unu vermedim hiç. Mama yapmam gerektiğinde yulaf unu kullandım. 1 yaş öncesi de süt kullanmamalısınız, mama yapmak için su kullanabilirsiniz.
Deletedmom_7 Barannm_ doktora sordum veriyorum 🤷🏻♀️ Mamasını su yerine pirinç ununla yapıyorum kıvamlaştırmak için tek mama+su yapınca içemiyor (prematüre doğdu) ek gıdaya geçtik sürekli içmiyor mama artık sayılı içtiği
Dedimolabilir Barannm_ ben veriyorum kizim 1 yasinda 7. Aydan beri veriyorum oda sutum yetmiyor mama yemedi istahsiz bir bebek ayrica pirinc unu kilo yapmaz tok tutar suyla yapiyorum inek sutune henuz gecmedik dusunmuyorum da. Suyla yap ver ben sadece geceleri yatmadan once veriyorum.
Mylifemylife Barannm_ yarım süt yarım su kullanin 6 ayliksa. Ama bir yaşından önce önerilmiyor haberiniz olsun inek sütü. İlla yapayım derseniz yarı su katın
Mylifemylife Bir su bardağı süt bir su bardagi su dolu bir yemek kaşığı da pirinç unu koyun. İki seferde yeter kendine bu. Ama tadı olmaz şeker de koyuyorsan koy tarif böyle ama 1 yaşından önce tavsiye edilmiyor ! Kimse linclemesin.
Buuseg Barannm_ bebeğiniz kaç aylık, ben arada veriyorum 10bucuk aylık. Koyu kıvam yapıyorum ben. 1çay bardağı su 1 y kasığı pirinç unu. Bebeğiniz 1yaş büyükse süt ile de yapabilirsiniz
aslansmomm Barannm_ pirinç bizler için de besleyici ve pek yararlı bir sey değil ya, ununu da vermesekte olur sanki bebislerimize ben henüz ek gıdaya geçmedim ama vermem diye düşünüyorum 🙏🏼☺️
Cennet-Eserr Barannm_ bizim 5 aylık e-bebekten aldığım pirinç ununu kullandım 1 Sefer yeni başladık tadımlara ben meyve ile veriyorum genelde 1 ölçeğe 1 çay bardağı kaynatıp armut rendeleyip verdim armut sindirimi kolaylaştırıyor. Sebzeleri irmik ile meyveleri pirinç unu ile veriyorum. Doktorumuzun önerisi ve listesiyle.