Zehranrpnr Bebeğinize kefir içiriyor musunuz ? Kefir hakkında bilginiz var mı bebek için ? Hangi marka kefir kullanıyosunuz ?
Balkizlarim Zehranrpnr kaç aylık bebek 🌸 Ben 6. Ayından itibaren verdim marka altınkılıç sade alıp meyveli kendim yapıyorum evde 27 aylık hala veriyorum aynı şekilde 🌸
Soe Zehranrpnr doktorumuz 8. Ayı beklememizi söylemişti bize normalde 6. Ayda başlanabiliyor. Altınkılıç laktozsuz alıyorum 1 aydır arada veriyorum
Mirac_21032019 Zehranrpnr 3 yasindayiz 6 aydan beri her gun 1 bardak kefirimiz var.Inek sutu hic vermedim kefir iciyoruz cok daha faydali
03032014 Zehranrpnr veriyorum 2 yaşında yaklaşık 6-7 aydır içiyor günde bir çay bardağı sade meyveli hepsini içiyor
2cocuk_1anne_ Zehranrpnr içim alıyorum sadeyi bir kere denedim içmedi bende meyveli alıyorum 22 aylık kızım
Musss Kefir içeren anneler ne gibi faydaları oldu acaba benim oğlumun boyu kilosu 25 persentil de bunlara faydası olur mu acaba
Seyyid_Ali_2021 Zehranrpnr 6.aydan itibaren..Altunkılıç sade olanını veriyorum 9 aylık vermeye devam ediyorum.
gamzelikizim Zehranrpnr 25 ayına kadar vermedim anne sütü ve yoğurt var diye şimdi altinkilic sade iciyo meyvelide iciyo keşke daha erken verseydim diyorum doktorumuz günde 1 çay bardağı yeterli dedi