Tugceyigithann Özel aşıları illa özel hastane mi yapar yoksa eczaneden temin edip sağlık ocağında falan yaptıran var mı
Elif1010 Tugceyigithann Ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıyordum bazen de hastane ama yapılıyor sağlık ocağında
Madam Tugceyigithann sen al sağlık ocağıda yapar canım ama şılar bozulmasın diye buz kaseti ile verilir götürüp bir saat içinde yaptırman lazım
Serpiltoprak21 Eczaneden aldığınız iğnelerin fiyatı bedir acaba totonaın ilk dozunu yaptırdmıştık ikincinin zamnı geldi ve menenjitin de fiyat faarkı varmı
Serpiltoprak21 Bebekkaraman aslında daha ucuzmuş özelwe göre beşyüze aşısmı yaptırdım dörtyüz muayane verdim o bu derken dünya oara
Tugceyigithann Serpiltoprak21 aynen bende öyle her seferin de hem muayene hem aşı ücreti ağır geliyor
Maviskizimm Tugceyigithann ben sağlık ocağına gitmiştim yapmamıştı.sonra doktorumuzu aradım hastaneye gel dedi doktorumuz yaptı
BuseBlt Tugceyigithann biz doktora gittiğimizde zamani gelmişti doktor yaptıracaksanız ben yapayım dedi orada yaptırdık. Bizim sağlık ocağı muhtemelen yapmazdı zaten 🙄