kndmr10 Oğlum 9 aylık ek gıda bir şey verdiğimde midesini bulandırıyor asla ağzını açmıyor bu durumda 9 aylık bebeğe ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin �çim içimi yiyor anne olarak çok üzülüyorum bu duruma
pieceoflife kndmr10 bence üzerine çok gitmeyin. Aşağı yukarı o aylarda biz sadece yoğurt yiyorduk. Herşeyi redediyordu. Zorlamadım. Bir çocuğun yemeği hemen oturmuyor. Her bebek aynı değil tabi kimisi iştahlı ama üzülmeyin ve zorlamayın bence.
kndmr10 Mesela 4 aylıkken yoğurt yiyordu ağzını hemen açıyordu kaşı gördüğünde ama şimdi asla istemiyor reddediyor 9 aylık oldu sadece yoğurt çorba içiyor
Elifcinargul Oyuncak gibi eline verseniz merak ettikleri şeyleri ağzına götürme alışkanlıkları olduğu için belki işe yarar
Cali kndmr10 birde şunu okumuştum bebekler annelerini süt veren kişi olarak gördükleri için onlar tarafından beslenmeyi red edebiliyorlarmış, başkası var mı deneyebilecek anneniz eşiniz?
Cerenozdamar kndmr10 doktoru boyuna ve kilosuna normal diyorsa sıkıntı yapmayın bence her çocuğun gelişimi farklı. Ben 2 yaşına kadar anne sütü dışında bir şey almayan çocuk gördüm ki hiç sıkıntısı yok çok sağlıklıydı ☺️ İçinizi ferah tutun.
kndmr10 Anne olarak çok üzülüyorum bu oruç ayında kafama taktım için sütumde az geliyo Oğluma yetememe korkusu var üstüne gitsem daha kötü olur diye korkuyorum
0123 @kndmr10 bnmkide 8 ay 17 gunluk öğlen bi kasik akşam 2 kasik zorla bazen onuda yemez doktora götürdüm gecen doktor kilosu normal üstüne gitme ilerde yer dedi yani eninde sonunda yiyecek
Cali Bence bunu dert rdinmeyin eger sagligi yerindeyse hepimiz yedik oda yiyecek zamani degildir belkide onun icin