Sumoo Bebeğim 4 buçuk aylık , günlük bez sayısı en fazla 2 oda dolu değil yani , bu hep böyleydi aslnda ,sizce beslenmio mu yeterince, kilo alımı iyydi şimdiye kadar,, 5 sayısını görünce endişeleniyorum. Sizce napmaliyim
Woman35 Sumoo üstte kalsın bende hep 4 5 diye okudum ve duydum bilemedim ama kilosu iyiyse bi sorun olucağınu sanmıyorum doktorunuzla bi görüşün yine
Asaf_bebi Sumoo bence kaka yapmaması iyi diye biliyorum hatta 5 bebek büyütmüş annemden de duymuştum yarar emdiği süt diyorlar ben e kilo alımı iyiyse ve aglamiyirsa sorun yoktur diye düşünüyorum tabi doktoruna da danismalisin bence
Efeninanasi Sumoo benım bebede 4,5 aylık ayda 1 kıloyu geçik alıyıruz sadece anne sutu alıyor. Gunde 2 kakalı bez en az 4 dolu çişli bez alıyorum. Bence doktora danısın kaka degılde çiş önemli👌
Esoca38 Sumoo benim bebeğim tam 4 aylık doğduğu günden beri 4 5 günde bir kaka yapıyor bazen haftada bir.. günde 5 6 bez çiş yapıyor. Kilo alımı çok iyi bazı bebeklerde böyle 10 güne kadar yapmama olabilirmis. Çok şükür Ultrason röntgen herşeyi temizdi. Bende ilk zamanlar çok takiyordum ama şimdi hiç takmıyorum kendi ne zaman isterse o zaman yapıyor. Bu onu rahatsız da etmiyor. Çünkü kabız gibi ıkınma sert kaka vs de.yok o yüzden içim rahat :)
Sumoo Woman35 evet çiş sayısı çok önemli ama yok çok az ,mesela ikindi değiştim ve şimdi sabah değiştim dolu deil yani az yapmis
Sumoo Asaf_bebi kaka sayisi deil aslında çisli bez sayısı çok az , ama memeden doyarak ayrılio yani icmio artık ne yapsam ,birde mama veriyorum sütüm az diye onuda icmio yani
Asaf_bebi Sumoo belki bir huysuzlugu vardır bende aynı olmuştu ama gevtinsukur 3 gün sürdü bebeklerde degisim dönemi normalmiş
Esoca38 Sumoo Her ay değişiyor geçen Ay 1400 almıştı mesela. Perşembe kontrol var bakalım ne kadar olmuş
Esoca38 Sumoo mama verdim erken doğduğu icin 15 gün önce falan kestim mamayı şuan sadece gece yatarken iciriyorum tok tutuyor diye
Sumoo Çişli bez sayısı 2 bebegimn oda az yani dolu deil ,bundan önceki kontrollerimzde hep kilosu çok iyi çıktı doktor iyi dedi ama , doymuo mu yani o sayıyı yapmadığı sürece
Efeninanasi Sumoo kilo alımı iyiyse sıkıntı yok gibi ama dıydugunu anneler çişlş bezden anlıyır. Kılo ıyıyse doyuyordur tabıkı her bebek bir olamaz
Sumoo Efeninanasi evet iyi gayet bazen 1 üstü alır bazen 800 falan yani ortada çişli bez saysii çok az napaacgimi sasrdim bende