Afram96 Kizlar merhaba 5,5 aylik kizimin iki gundur gaz cikarimca kotu kokuyor. Anne sutu ile besleniyor. Benim yedigim seylerden olmus olabilir mi.? Usutmesine imkan yok cunku
Deletedmom_34 Afram96 bizde de denk geldi şunu farkettim, balık gibi ağır bir yiyecek yediğimde bebeğimde koku oluyordu, yakın zamanda siz de balık ıspanak gibi bir şey yediysenşz belki yapmıştır, ben bunlarda farkettim sizin belki başka bir yiyecektendir
Yagmuraydnn Afram96 normal canım bi ara altını değiştirirken af edersiniz pırt etti daha 3 aylık yahu bayılacağım sandım 😅😅
Afram96 kisiselanaliz bilmiyorum iste soruyorum ogrenmek icin. Normalde bu kadar kotu kokmuyordu cunku kizimin acaba usuttu mu diye endiselendim
kisiselanaliz Afram96 aslında ben hiç dikkat etmiyordum ama şu son 3 gündür altı açıkken falan gaz çıkardığında felaket kokuyordu heralde altı açık diye bu kadar kokuyor diye düşünüyordum inşallah bilgili annelerimiz birşey söyler faydalanırız 🥰❤️
Sena45_sema Benim bebegimnde gazi kokuyo kakasini yapincada kokuyo neden oldu bilmiyorum ama rahatsız ediyo koku beni
Afram96 Sena45_sema agir yemekler yedigimizde sutten gecme olasaigi varmis. Bizimde iki gundur boyle normal disi koku oldu. Olabiliuo demek ki bidiklarda bazen insan olduklsrini unutuyoruz aslinda💜