Merybaser Merhaba kızlar memnun kaldığınız önerebileceğiniz mama sandalyesi varmı birazda uygun fiyatlı☺️ birde mama sandalyesi mi , yoksa mama oturağı mı daha kullanışlı?😊
rosesbabys Merybaser mama oturagı kesinlikle altı vantuzlu olanları hem banyoda hem yemek yerken kullanıyorum
tugbahy6 Merybaser yerde yemek yiyorsanız mama oturağı masada yiyorsanız tabii ki mama sandalyesi amacı sofrada sizinle olması zaten
birmelekannesiiio Merybaser Baby Hope Royal mama sandalyesi yaz canım trendyola veya hepsiburada da var. Çok memnunum iyiki onu almışım marketlere gelenler hiç sağlam değil çok sallanıyo..
rosesbabys Merybaser mutfak tezgahı salonda yiyorsak masaya mutfakta bazen sandalyeye koyup masaya yakınlaştırıyorum bazen balkona cıkartıyorum yni çok yönlü. mama sandalyesi süs bi kenarda duruyor 😂
tugbahy6 rosesbabys onu ne kadar kullanacak sanıyorsunuz Çok tehlikeli bence tezgah üstü sandalye üstü bilmem ne asla duramazlar atarlar kendilerini biraz daha büyüdklerinde
rosesbabys tugbahy6 sakin olun ya. dik oturmaya başladığından beri koyuyorum saatlerce kalmıyor zaten. yemek yerken zaten ben yedirdiğim için karşısındayım nereye atıcak kendini? 1 yaşına giriyor hala atmıyo çünkü ben karşısındayım bırakıp gitmiyorum. atan mama sandalyesinden de atar bi çok örneğide var zaten.
rosesbabys Merybaser bizimki çok döke saça yiyor mama sandalyesini temizlemektense bu daha kolayıma geliyor elim ayağım oldu resmen 😂
rosesbabys Merybaser mama sandalyem bloom fresco aşırı derece ağır ve temizlemesi çok zor. o yuzden bunuda arkadaşıma gittiğimde gördüm çok rahatlıktı. e bebekten aldım baby jem markası.
kisiselanaliz Merybaser baby plus e bebekte bulabilirsiniz hem işiniz bittikten sonra ayrılıp çalışma masası ve sandalyesi olarak kullanılabiliyor 270₺🥰