cigdemkrkmz Yenidoğum yaptım bir yere giderken bebek pusete mi konulmalı yoksa bebek arabasının kendi düz büyük yatağına mı ? Kavurgası içe geçer puset kullanma diyorlarda 3aylıktan sonra kullanılıyormuş bilemedim kafam karıştı
Yagmuraydnn cigdemkrkmz puset eşşek ölüsü gibi ya taşıyamadım kullanamadım hiç aşırı zor. Bebek arabası en güzeli
nur-nr_123 cigdemkrkmz bn pıset kullandım ama bizim puset içinde yenidoğan için destek minderi vardı 8. Aya kadar hep puset kullandık sonra düze geçtik minder yoksa düz olanı ama illa puset dersen alabilirisn minderini
Busrabektass cigdemkrkmz kızım 4 buçuk aylık doğduğu günden beri puset kullanıyorum dışarı çıkarken puseti bebek arabasına takıyorum hiç bir sorun olmadı.
Kuzeymiram cigdemkrkmz bebek arabasının puseti vardi aama ben satın almadim sadece arabayi satin aldim . Yatak gibi düz yatirip kullaniyordum dogdugundan beri daha rahat bence puset bana gereksiz geliyordu
cigdemkrkmz Yagmuraydnn bebek arabasına koymıcam elde taşımak için sordum takıp çıkıyor ya ikiside hangisi elde taşımaya uygun olur yenidoğanlarda anlamadım
Hilal-95 Yagmuraydnn ay valla öyle 🤦🏻♀️ Zıkkım nerden aldım diyorum sürekli bebek arabası değil ben tır almısım🤣 indir çıkar 6. Kata allaah bebek kucağımda baston bebek arabasımı ne ondan alıcam ben olmuyor bu travelmi ne annemı dınlemedm gene pişmanım🤣
cigdemkrkmz nur-nr_123 bende de minder var ekstra almıştım ben minder ve örtüsünü. O zaman pusete mi koymalıyım
1baby1moms cigdemkrkmz elde taşımak içinse ikisi de essek ölüsü ağır oluyor pusette 2 büklüm olacağına yatak gibi olana koyun tasıyın
Busrabektass cigdemkrkmz Elimde taşımadım sadece hastaneye girdiğimde merdiven falan varsa puseti arabadan çıkarıp taşıdım ama uzun süreli taşımadım ağır zaten elde taşıması zor bebek arabasının düz kısmına koysanız elinizde taşımak yorar.
Rainnnn cigdemkrkmz ben puset kullandım içine minderde aldım ama 2 büklümdü sonra yataklı olana geçtim ohhh ne dedim öle rahat ki düzdüz yatıyodu 2 aylıkken geçtim şuan 5 aylık
1baby1moms cigdemkrkmz merhaba benim bebeğim 2 buçuk aylık bir iki kere puset kullandım yok içim el vermedi yamuk duruyor beli desteksiz sanki ve saatlerce üstünde olmadı gibi sadece araba kısa yolculuklarda kullanılır ama yatak gibi olanla rahat ettim içim de rahat etti yatak gibi düz uyuduğu için yeni doğan oldukları için sürekli uyuyorlar zaten
Ekvatoral cigdemkrkmz puset pek kullanamadık ağır geldi. Evin içinde kullandım mutfakta iken felan. Dördüncğ aydan sonra onu da kullanamıyorsunuz durmuyor çünkü. Diğer dediğinizi anlayamadım
Zlm cigdemkrkmz puset yenidogandan 4 5 aylığa kadar kullanılıyor içinde bel destekli puset minderi masima dikkat et ama bana öylece birşeyin içine yaptırınca çok güvende olur gibi gelmedi pusetin bile kemeri dogru durust sarmiyo çok küçük olduğu için
Ysmndmrl cigdemkrkmz bebekler ilk 3 ay sıkışık olmayı seviyor pusete koymassanız sıçrayınca kendini boşlukta hissedip ağlıyorlar ben sonradan öğrendim puseti beğenmediğim için kullanmıyordum her seferinde ağlaya ağlaya arabasını mı sevmiyor derken çocuk o kadar boş olmayı sevmiyormuş sonra düzeldi
BuseBlt cigdemkrkmz bizde puset almistik ama kullanamadık. Hastaneden çıkışta koymayı denedik ama içinde iki büklüm oldu sanki o yüzden kullanmadık.