Muzican Kafam 😂beyaz mıııııııııııııııı😱Yahu bu instegraödaki fenomenler nasıl koruyorlar krem gibi açık renkli koltukları. Biri bana anlatsın lütfen😀
Kafam Muzican bence kapi bile acmiyolar az bi birikim yapsam aninda degistircem bi senelik evliyim yildim yeminle tozu pisi beyaz sorun degil siyah asiri kotu siyah beyaz uyumunu cok seviyorum diye aldim ama aklimi yitirmisim resmen
Tugce Muzican kullanırsınız. Ben de madeo08 kullanıyorum şu anda. Gabba avangarde mobilyayı da araştırabilirsiniz, döviz bazlı ve mimarlara proje bazlı mobilya üretimi yapan bir firmadır. Kumaşlarını simav mefruşattan alır.
Tugce Muzican afedersiniz 😂 sinay olacaktı. Klavyem düzeltme yapmış 🙈 sadece kumaşları için sinay mensucat olarak aratabilirsiniz.
Muzican Kafam koltuk örtüsü😀su an için en iyi kurtarıcı 😆ve galıba ben ölene kadar koltuk örtüsü kullanacağım
Zeys Muzican modeldeki kumaş ketendi ben başka kumaş seçtim..ketene benziyor koyu olmasına rağmen kullanışlı:)
Muzican Zeys bu sizin evinizden mi. Rengi kumaşı güzel görünüyor. Çok begendım. Kalitesinden memnun musunuz peki. Sağlamlığı nasıl iskelet olarak
Zeys Muzican evet benim evim kesinlikle memnunum aşırı rahat bi koltuk zaten gelen oturan kalkmak istemiyor :)) 3 yıl oldu evleneli sapasağlam kumaş da iyi diğer keten olan takımım da model sağlamlık konusunda iyi ama kumaş kullanışsız biraz eskise yıpransa değişicem hemen
Muzican Zeys baktım şimdi ama bulamdım sitede. Sanırım satıştan kalktı. Enzahomeden beğenmiştim bir köşe. Ama görünce sizinki de hoşuma gitti. Modüler sanırım siz istediğiniz gibi ayırıp birleştirebiliyorsunuz
tenceretavakuskana Muzican grı ve tonlarını sevdıgımden degısıklıgı kolay yapılıyo bana gore bı yastıkla bıle hemen degısıyo yenılenıyo 🤭tesekkur ederım eger dusunursenız bıcok sıtede var ınstada gormustum yapıyolar dırekt ımalat yerınden falan alınıyo ama tabı denemedım belkı kullananlar vardır o sekılde Yıne kendı gorduklerımden yola cıkarak kadıfe alacaksanız koyu renk almayın asırı sekılde toz ve tuy topluyo
Muzican tenceretavakuskana yok kadife almam. Önerileniz için teşekkür ederim. Koltuklarımı aldığımda bi fotoğrafını atarım size. Ne renk ve nasıl kırlent yakışır diye. Fikrinizi almak isterım
Zeys Muzican evet ben de baktım şimdi kalkmış parçalarını istediğimiz gibi birleştirip ayırıyoruz kolları ahşap kitaplık seçtik baya kitaplarımı almıştı çocuktan sonra düzen bozuldu da oyuncakların yeri oldu kendi kitaplarını koyduk fln :)) enzada da var güzel modeller biz de mudodan alacaktık köşe takımı baktık bu daha rahat daha hoşumuza gitti bunu aldık..inşallah siz de bulursunuz zevkinize göre ama keten kumaş no😄
tenceretavakuskana Muzican rıca ederım seve seve paylasırım herkesın zevkı farklı olsada bazen hos gelebılıyo goze 😇🙏🏻Alırsanız bulup eger sımdıden gule gule kullanın🙏🏻
Tuanakusunannesi Aslında dokuma kumaş en iyisi fakat keten de ona yakındır , bunlar tay tüyü yada nubuk a göre daha iyidir temizleme bakımından, birde koyu renk seçtin mi senin sorun çözülür 👍 bu arada babam koltukçu 😂😂
Cihangiriinannesii Muzican Allah razı olsun ♥️ Belirli bir markası yok imalattan yaptırdık biz görünüşü harika spor duruyor kumaş ama rahatlık açısından benim için sıfır malesef tavsiye etmem☺️
Glmrv Muzican Eşimin teyzesi beni götürdü Eylül ayında koltuk beğenmeye. İstikbalde begenemedim. Bellona da görür gormez aşık oldum 😂 ama ketendi . Keten de en sık rastlanan şey, bir şey takıldığında kumaş çekilmesi. Satıcı da söyledi zaten.. Emin olun o görüntü hiç hoşunuza gitmez.. Ben de istikbalden almıştım koltuklarimi. Nubuk da tay tüyü de değil. Lekeyi anında çıkarıyor silince. İyi araştırın muhakkak bulursunuz.
Kelebek1407 Muzican impera koltuk takımını kullanıyorum. Kumaşı asla iz tutmuyor ne kumaşı olduğuna dair bir bilgim yok.
Miniknur Muzican çocuk var evde :) ister istemez birşeyler dökecek. Misafir geliyor çay içiyo çay damlıyo kahve damlıyor. Meyve yenince o dökülüyor. Birşeyler dökmek kolay:) ben gittim tektaşım takıldı. İp uzadı resmen koltuktan:) hemen zarar geliyor