Oznr6760 Hanımlar diş çıkarmada ateş en fazla ne kadar oluyor bu konuda çok zorlanan annelerimiz var mıve ne kadar sürdü ? Dün Akşam üstü ara ara çıkan ateş bu gece de devam ediyor bizde malesef 😔😔😔
10sare Oznr6760 38.5 normal deniliyor calpol verin birde doktorunuzla görüşün size daha sağlıklı bilgi verir
Oznr6760 10sare aynen calpol verdik yarın gideceğiz doktora danışırız bizde bakalım ne diyecek. Teşekkürler.
Oznr6760 10sare geçmiş olsun bizim de öyle hatta 39 oldu grip belirtisi yok diş olduğunu düşünüyoruz şu anlık .
Melekanne91 Linailkay kesnlkle yani nasl 38 bucuk diyorlar anlamiyorm cidden enfeksiyon suphesi tasiyor oyle olunca dis atesi en fazla 37.5 olmali
Seyma34 Oznr6760 bugün 3. Gün ateşi yeni bitti. Ama bugünde ishali başladı. İlk kez bu kadar zorlandık. Calpol ile rahatlattık şükür
Nilunas Bnm kızım ateşlenmiyor ama avuç içi yanıyor basen kulağı ağrıyor mızmızlık yapınca calpol veriyorum
10sare Oznr6760 bizde de aynısı oldu canım avuç içi sıcak ishal gibi oldu diş çıkınca geçti çok geçmiş olsun
Melekanne91 Oznr6760 kesnlikle 37.5 den yukarisi olmamali bu konuda surekli aciklama yapiyorlar 37.5 e kadr norml sayiliyor eger 38 lere vurduysa ates muhakkak enfeksiyon supesi tasiyor bilginize.
Linailkay Melekanne91 evet ben doktoruma çok güveniyorum söylediği her söz doğrudur bazı doktorlar nie böyle anlamış değilim