Esen3535 Kızlar 1.katta oturuyorum tabiii davulcu son ses davul çalıyor ve kızım uyanıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum bunun için ne yapmak lazim valla canım sıkılıyor bu duruma
Nefeess Esen3535 İlk gün davul sesine irkildi uyanır gibi oldu bebeğim 4 aylık oda değişikligi yaptım mecburen çok şükür şimdi sesini duymuyoruz
Mylifemylife Bizimkiler motorla gelip jet gibi gidiyor bir bakiyorum kapıda bir bakıyorum sokağın sonunu bulmuş 😂😂😂 bizimkiler hızlı valla. Bence kibarca söyleyin hastamız var diye çocuk demeyin 😊
Noname21 Esen3535 sanmam onlarında işi o ya o sokaktan geçmeyecektir yada calacaklar siz telefondan pis pis sesi açın isterseniz
Mylifemylife Esen3535 gelirlerse söyle abi yaşlı hastamız ve çocuk var çok rahatsız oluyorlar. Bizim binanın önünde çok çalma de kibarca belki dinler 🤷
Zeliha27mira Esen3535 Süpürge sesi açtım dün gece sonuna kadar ikisininde uykusu çok hafif çünkü Allah’tan uyanmadılar.
Noname21 Esen3535 bu bizim eski ev. Benim kizkm 1 ay boyunca sahur vakti kalkıp sabaha kadar uyumazfi daha davul sesine uyanirdi. Daha az ses giden bir oda yok mu
alice0334 Esen3535 of aynı dertten muzdaribim dün gece ben bile korktum bugğn eşim de nöbetçi bidenoy oy