Kara3773 Prensannesiyimm ben seyapiyorum genelde lavaboya gireceğim zaman eşimi kapının önünde bekletiyorum 🤣🤣
Prensannesiyimm Kara3773 Haahaa cukulatalarim k iyi benim ki tövbe uyanamaz 😂😂o benden korkak 😂 çok iyi yazacaktım cukulatalarim nerden cikti 🤦♀️😂😂
Prensannesiyimm alinaannee Tamam canım bunu da ekledim listeme not defterine kaydettiim unutmayim diye 😂
Tweetyy Prensannesiyimm izledim 😁 hamilelikten beri bi korkak oldum ben ya asla korku ve şiddet içerikli seyler izleyemiyorum strese giriyorum resmen 😄 gecer insallah 😁
Prensannesiyimm Tweetyy Yok çok şükür ben hep aynıydım bana hatta izleme çocuğun çirkin olur dediler çok şükür öyle birşey olmadı 😂
Teemo07 Prensannesiyimm stephan King kitabı, mükemmel ötesi. Ben eski versiyonunu izlemiştim. Bulabilirsen onu tavsiye ederim. Yeni çekim de güzel tabi.
Sarikuzumalp Prensannesiyimm Cesaret işi vallahi akşamları uyuyamam öyle cinli minli şeyler izlesem 😃
Prensannesiyimm Sarikuzumalp Eskiden çok korkardım ama şimdi loş gece lambası var etrafımi gördüğüm için pek korkmuyorum 😂
Sarikuzumalp Prensannesiyimm Öyle daha kötü değil mi ya bende tam tersi loş ışıktan daha çok korkarım 😃
Prensannesiyimm Sarikuzumalp Bana göre değil karanlık olunca etraftaki nesneleri yaratıklara benzetirim 😂