Ebrucolak 6 bucuk aylik oglum var 2 aylik hamileyim nasil basa cikicam iki bebekle bilmiyorum rabbim gucunu verir ama insan dusundukce stres oluyor ayni durumda olan var mi nasil geciyor gunleriniz 🙄
Mavisu Ebrucolak kızım kızım 1 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim bende aynı düşüncelerdeyim ama yaşayıp gorucez artık belki daha güzel olur herşey
ikiPrensesAnnesi20 Ebrucolak benim 2 gebeliğim de böyle olmuştu şuan büyük kızım 17 aylık küçüğü de 2ay7 gunluk
Badehandeyldz Ebrucolak kızım 9 aylıkken kaldım şimdi kızım 2,5 yaşında oğlum 10,5 aylık oldu. Zaman geçtikçe daha kolay oluyor doğumdan sonraki 4 ay zor sonrası kolaylıyor merak etme
Ebrucolak Mavisu insallah uslu sessiz sakin olurlar uykuyu severler de annelerine huysuzluk yapmazlar 🥰
ikiprensannesii2 Mavisu Bende oğlum 1 yaşındayken hamile olduğumu öğrenmiştim. 1 hafta önce doğum yaptım🤗 tempolu ilerliyorum gün içinde hiç dinlenemiyorum dikişlerim olmasına rağmen bütün işlere koşturuyorum mecburen
ikiPrensesAnnesi20 Ebrucolak küçük kızım çok uslu sürekli uyuyor zaten arada ikisi de ağlamaya başlıyor biraz geçince zaten ikisi de susuyor ikisini de aynı anda uyutmaya çalışıyorum ki islerimi yapayim büyük kızım kardeşi ağladığı da emziği ağzına verip salıyor surekli kucağına almak istiyor kardeşini yani bı şekilde başa cikiyorum benim iki kızım da çok sakinler bende çok korkmuştum ama bisekikde Basa cikabiliyorum
Ebrucolak ikiPrensesAnnesi20 ne guzel kiz cocuklar zaten daha sakin olurmus benim ikinci cinsiyeti ne olucak bakalim🙄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ebrucolak Kızım 2,5 yaşında oğlum 4 aylık olmak üzere. Hamile olduğumu öğrendim. Doğunca kızım 3 yaş 2 aylık , oğlum 1 yaşında olacak. 3. Çocuğu olan, 3. Sezaryen olan varsa cevaplarsa sevinirim. 😂
Kendincebiri AyPerisiVeGokPrensininAnnesi emziriyor musunuz bende hamile olduğumu öğrendim ve emzirmeyi sonlandırmayı düşünüyorum kızım 1 yalında
canparee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nasıl 4 aylık oğlun var ve yine hamilesin sezeryan da 1 sene demiyorlar mı en erken 🙄
Ebrucolak _atesbocegi_ kayinvalidem var allahtan da 40 imiz cikana kadar yanimizda biri olursa zaten gerisi ahlolir
Kendincebiri Ebrucolak kızım 1 yaşında ve bugün hamile olduğumu öğrendim karmaşık duygular içindeyim . Siz emziriyor musunuz hala
Ebrucolak Kendincebiri bende oyle olmustum cok aglamistim ben ne yapicam diye sonra doktora gittim emzirmeye devam et kesme dedi 28. Haftaya dogru yavas yavas kesersin dedi bi sikinti olmuyormus sadece sutun tadi degisiyormus bende korkuyodum cocugum sutten kesilcek diye ama allaha sukur bi sikinti yok henuz
ikiPrensesAnnesi20 Kendincebiri bende kızımı hamileliğin 7.ci ayına kadar emzirdim sonra kestim istediğiniz kadar emzirebilir siniz
ikiPrensesAnnesi20 Kendincebiri bende kızımı hamileliğin 7.ci ayına kadar emzirdim sonra kestim istediğiniz kadar emzirebilir siniz
Ebrucolak Kendincebiri emziriyorum oglum birakana kadar da emziricem doktorda 28. Haftaya kadar emzirebilirsin dedi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kendincebiri Hala emziriyorum. Daha çok minik 2 numaram. Emzireceğimde doğuma kadar kimin ne dediği umrunda değil henüz doktora daha danışmadım. Doğunca da ikisini bir emzirmeye devam ederim. Oğlum istemezse kesion1 yaşından sonra devam sütüne donebilirim.
Evos_ Ya büyük konuşmayayım kızım 10 aylık hamile kalacağım diye ödüm kopuyor bi türlü vakit bulup spiral taktıramadım prezervatifle korunuyoruz yani elimden gelse baglatıcam kordonları o derece korkum var ama ilerde Allah korusun her şey bizim için nolur bilmiyorum o yolu geri dönüşü olmayacak şekilde kapatmak da istemiyorum çocuk büyütmek cok zor bir şey gerçekten benim kızım uslu bi bebek olmasına rağmen zorlanıyorum Allah yardımcı olsun 2.3. Çocuğu gelenlere
Ebrucolak Evos_ bir an once git taktir spraili gercekten bende senin gibi hep erteliyodum surekli bisey cikiyodu gidemiyodum bizde korunuyoduk ama iste tam korunamamisiz demek ki hamile kaldim zaten dogumdan 1 sene sonuna kadar hormonlar cok hizli oldugu icin hemen hamile kaliniyormus
baloglusss Evos_ ben yazdım sandım bi an aynı benim düşüncelerim. Oğlum kolik veya aşırı yaramaz bir bebek değil ama ikinci çocuk düşüncesi ödünü patlatıyor her ay korkudan kalp krizi geçirecek gibi oluyorum ona da buradaki yorumlar vesile oluyor sürekli korunurken hamile kaldım postları okuyorum 😅 hamilelik ve ya doğumdan korkmuyorum ama tek başıma bakıyorum iki çocuğa yetemem bende allah yardımcıları olsun cidden 🙏🏻🤲🏻