BurcuAnne Gazsız bebek olur mu... kızım sancısı yok gazida çıkmaz ama karnı sert ve dizleri çok hareketli ve dizleri hareketli olan bebek gazli olur mus oylemi
Mineltoygar BurcuAnne 1.5 aylık oğlum benim de aynı, bundan sonra olur mu bilmem ancak gaz sorunumız yok yani kolay çıkartıyor, sırtını ovalayınca rahatsız oluyor gibi geliyor bana da
BurcuAnne Gyed kendiside cikariyo bazen belini öfeliyorum kivraniyo kiyamiyorum birakiyorum ofelemesem daha rahat
BurcuAnne Balliturta yok deil rahat sadece belini ofeleyince kivraniyo bende birakiyorum kiyamiyorum sakin yani
Balliturta BurcuAnne her bebeğin gazı vardır sizinki bacaklarını hareket ettirerek kendi gazını kendi çıkarıyor demekki ☺️ Endişe etmeyin her bebeğin sancısı olacak diye birşey yok
BurcuAnne Balliturta ne bileyim bebegi goren bunun agzi köpük sancısı var karnı sert sancısı var ayakları çok hareketli sancısı var bu çocuğun hem sancısı var ama çıkmıyo.
BurcuAnne Mineltoygar aynen iste benim kizimda oyle sirtini oveleyince kivraniyo ofeleme diyo sanki bende birakiyorum
BurcuAnne Balliturta aynen öyle sancısı var diyip çıkarmaya çalışıyorum cocuk o zaman kıvranıp agliyo