cicek10 Kızlar oruç ile sütünüz azaldı mı ben sütümü sağarak veriyorum bebeğim hiç emmedi 7 buçuk aylık ve iki gündür oruç tutuyorum ama özellikle de bu akşam sütüm çok az susuzluktan sanırım benşm gibi olan var mı
_bahar_ cicek10 benim kızımda 17 aylık benim de akşam hiç sütum yoktu nerdeyse kızım iştahsız memeyle duruyor bende bilemiyorum napcam
Birkizbiroglan cicek10 o aylarda ben tutmamistim, kimsenin aklına girmem ama daha küçük bebeğiniz hiç riske atmayın 💐 önümüzdeki Ramazan da sizin için daha iyi olur 😚
Mihre Bende oruç tutuyorum evet azalma var.Ama benim kızım büyük artık 19aylık.Bu aydan sonra kesmeyi düşündüğüm için oruç tutuyorum.Bence çocuğunuz 1yaşını geçmeden oruç tutmayın.Zorunluluk yok
cicek10 Mihre evet ben de tutmayacağım sanırım gerçekten çok az geldi akşam saydığımda yazık bebeğime
cicek10 _bahar_ ben tutmadım iki günden sonra tamamen kesilmesinden korktum açıkçası bşr de zaten ömrümde bir kez süt verebileceğim oğluma orucumu tutarım inşallah daha sonra hep o yüzden bıraktım canım iki günde bile çok azaldı
Busragokceberra cicek10 Benim kızım ek gıda yediği için tutuyorum valla yoksa çok borcum olacak hamilelik var bebeğimin ilk ayı da var bunu tutmam gerek
Hafsacicegim Ben de bugün sadece tutmadım sütum de azalma vardı bir de ishal oldu ishal değil gibi ama çok sulu kaka yapmaya başladı oruç tuttuğundan beri bilmiyorum neden oruçla alakası var mı bilemedm