Fatmablmt-33 4 ay 24 günlük bebeğim burnu akıyor ve öksürük başladı ya kimisi az bişey pekmez ver diyor kimi azcik nane limon ver diyor sabah sağlık ocağina götürmeyi düşünüyorum zaten de sizin var mı bı öneriniz
Olric11 Fatmablmt-33 zeytinyağını ısıtın (yakmayacak sekilde teni) sırtına ve göğsüne sürün temiz bir bezi, ütü ile ısıtıp (yakmayacak şekilde) sırtından beline doğru sarın söküp atar öksürüüğü geçmiş olsun
Cansucan20 Fatmablmt-33 bizim doktorumuz prosparan vermişti. Tamamen bitkisel bir ilaç iyi gelmişti baya.
Raupe Fatmablmt-33 daha 4 aylık bebeğiniz ne sarımsağı ne pekmezi 😶 bol bol emzirin yada mama verin hangisiyle besleniyorsa doktora gidecekmişsiniz zaten
Beren-2020 Ay şuan her bebek hasta galiba kiminle konuşsam öksürüyor diyor. Kızım 19 aylık Dr aferin ve grip şurubu verdi yeni yeni geçiyor öksürük şurubu vermedi zaten. 4 ay küçükmüş canım yani ben bilmiyorum açıkçası. Bilen birileri yazar
Saremmask Fatmablmt-33 taze zencefil rendeleyn ve biraz limon sıkın yarm saat bekletip verin hergun sabah akşam olmak üzere öğlen de verebilirsn öksürük bir iki güne geçer
42Eylul07 Fatmablmt-33 yok canim 4-5 dis sarimsak ez 2 yk zeytinyağı ile karistir 3-4 saat dolapta beklet bebegin ayak altina masaj yaparak sur coraplari giydir denenmis bisey ve bi kere kullnadim hemen kesti her ihtimale karsi dolapta tutuyorum canim sende koy cam kavonoz da beklet
42Eylul07 Raupe neden anlamadim biz dogal yollardan yanayiz ve ben kendim de kullandim faydasıni gördüğüm icin arkasimiz care istemiş tavsiye de bulundum
Raupe 42Eylul07 sizin için söylemedim direk ağız yoluyla yedirilmesi önerileri için söylüyorum. Sizce de mantıksız değil mi?
Belcim30 Fatmablmt-33 benim kızım öksürüğünde 3.ayın itibaren elma kabuğu ve limonu ( 2 3 damla) kaynattım içirdim geçti şimdi 11aylık geçenlerde vardı öksürük tereyağını eritti m biraz üstüne pekmek ve karabiber döktüm verdim inanır mısın anında kesti üstüne birazda su içirdim 3 4 yudum çocuk rahat uyudu
42Eylul07 Raupe ayak altına dedim ben tabiki kucuk cocuga sarımsak yedirmiyoruz. Ama pekmezde verilebilir öksürük varsa ilaçdan daha faydalıdir degilmi
Birmartannesi Balgam atmasına yardım edecek kocakari tarofi biliyor musunuz bizde de 2 haftadri geçmeyen öksürük var boğazları tıkalı yavrumun🥺🥺