Mecbure12 Hanimlar merhaba benim 15 aylık bir kızım var ve 7 haftalık hamileyim kızım şuan emiyor tiksinmedi tiksinmemesinin sebebi karnimdaki bebeğinde kız olmasıymış dioyar başta annem ne kadar doğru acaba yaa erkek olsaydı tiksinirdi diolar
kuccukpremsesinannesi Mecbure12 kusura bakmayın ama ne alakası var ya. Şimdi o insanlar emzirme zehirler sütun de derler. Vallahi pes diyorum artık.
Busramaden Mecbure12 cok alakasız bı muhabbet olmus kızınız emıyosa emzırın dr sızı zaten saglık acısından yonlendırıcektır saglıkla kucagınıza alırsınız ıns
Dondurmalikahve Mecbure12 Bi tanıdığımın bebeklerinin arası 1,5 yaş emzirirken hamileydi ve cinsiyeti erkekti tam 8 ay emzirdi çocuk tiksinmedi bu cinsiyet meselesi hurafe 😁tiksinen var ama cinsiyetle alakalı değil.
Mecbure12 kuccukpremsesinannesi vallahi bilmiyorum ama çok örnek gösteriyolar dedim bende ne alaka die kız diolar kesin😁
Nurcihan81 Mecbure12 yalan annem kardeşine hamileyken ben dört buçuk aylikmisim ve tiksinmisim. Ne alaka yani saçma canım inanma
Mecbure12 Nurcihan81 valla inanmıyorum canımda kızım tiksinmezse karnındaki kız dedi annem bacı baciya verirmiş dio bide😁