Balkupum2505 Miraykzlky1 FIT & ALIVE eylül öztürk tavsiyesiyle deneme amacli almistim iyikide almisim ozellikle yazin terlesemde ne akiyo ne kiyafete bulasiyo su gecirmiyo kapaticiligi mükemmel tavsiye ederim
MinikPrensesannesii Miraykzlky1 estee lauder biraz pahalı ama sonuna kadar parasını hakeden bir ürün vazgeçilmezim tavsiye ederim
Balkupum2505 Bsrln hic abarti durmuyo yağlı falan deyil yuzunuzde fondaten oldugunu bile hissetmiyosunuz
dlrkrn İnce bir ürün istiyorsanız mac face and body, tam kapatıcılık istiyorsanız estee lauder double wear öneririm
Deletedmom_22 dlrkrn mac güzelmi canım , bende onu denemek istiyorum . Ama Çok nadir kullanırım fondöten
Songena19 dlrkrn bende este lauder almak istiyorum ama deneyip almak gerekiyor hangi numara banaa uygun olacaktır görmek lazim
Balkupum2505 Miraykzlky1 ayy foto atmasini bilmiyorum valla 😫 ama trendyola FIT ALIVE yazinca cikan ilk 4. Ürün
dlrkrn @Deletedmom_22 günlük kullanım için çok güzel canım. Yapısı incecik varla yok arası. Cilt tonunu eşitliyor pürüzsüz gösteriyor🌺