tatlibiranneo İyi akşamlar kızlar . Oğlum 5 6 gündür çok kötü şekilde pişik oldu ve cok kötü ağlıyor neden oldu bilmiyorum bir anda oldu sürekli sabunla yıkıyorum ve zeytinyağlı krem sürüyorum ama fayda etmedi şimdi arkadaşım kantaron yağı verdi onu kullanacağım başka öneriniz var mı 🥺🥺
nur-nr_123 tatlibiranneo inatçı pişikse alerji olabilir cnm birde sabunla yıkama bnce daha fazla kurutur tahriş eder o un yerine alt değiltirmede ıslak mendili yıka ve altını kurula birde zeytinyağıda asit oranı yüksek olduğu için zarar daha çok verir bepanthol dene
150421Elis tatlibiranneo mantar da olmuş olabilir benim kızımda öyleydi hemen şu üç kremi alıp kullanın fito hamazenic travacort bu üçü hemen geçirir çok iyi gelir
oglumuz01 tatlibiranneo kantoron yağını herkes söylüyor onu dene canım bide geçtikten sonra bepathol pişik önleyici krem kullan 2 3 günde bir sürsen bile yeter
nur-nr_123 tatlibiranneo o zmn sabunla yıkama cnm ve arada altına 10 dk açık tut havalansın hala geçmesse doktora götür derim
BalYavrumm tatlibiranneo kesinlikle mavi hametan derim ben bepantol vs kullandım bepantolde güzel ama hem pahalı hemde hametwn kadar etkili değil hametani bolca sür diğer bezini değiştireceğini zaman geçmiş olacak emin ol benim oğlumun cildi de aşırı hassas hemen pişik olur hametan sürerim yediririm o geçirir
cikolatahurma tatlibiranneo bizde de olmuştu iltihaplı gibi dönüşümlü olarak sudocrem ve hametan sürdüm ama bence hametan işe yaradı sudocrem tırt çıktı
Bugra2020 tatlibiranneo sabun tahriş eder hametan pişik kremi kullanın biz mavi kullandık geçirmişti 🌸
Annepandaa tatlibiranneo kızımın inatçı pişiği vardı kaç çeşit krem değiştirdik. Sonra başka dr gittik. Her bezde altını yıkyıp müslinle kurulayın dedi. Sonra travazol krem ve hamezinc krem sür dedi ve 3 güne tertemiz oldu. Kaç ay çekmiştik.
Mihre Benim kızımda çok kötü pişikti, günlerce geçmedi.Bebanthol ve travazol kremini karıştırıp sürün.Günde 2kere,çok çabuk iyileştirdi.Ve Altını açık bırakın sık sık.Ve altını yıkamaya çalışın sık sık.Geçmiş olsun çok