pinkooo_02 Arasbebegimm ben ilçesinde oturuyorum Kahta da ve sadece 1 tane var canim adiyamanada gidemedim 😞
Ucancivciv pinkooo_02 bebeğin süt ve süt ürünleri tükettiğinde bünyesi ne gibi alerjik belirtiler veriyor benim oğlumdada alerji var dendi konu uzun biraz doktor bize bebelac gold önermişti alerjik mama raporu çıkana kadar
pinkooo_02 Ucancivciv asla uyumaz hep ağlar hep huzursuz yüzünde vücudunda döküntü olur asiri gazlı olur gaz ve kaka yaparken ağlar yapamaz zorlanir
Mucize-Melekler Pirinç unuyla mama yap suyunu fazla katarsan biberonla da verebilirsin. Bir süreliğine tok tutar en azından.
Ucancivciv pinkooo_02 benim bebeğimde kakası mukuslu poposu hep kızarık ve vücudunda döküntüler vardı test sonuçları çıkana kadar bebelac gold önerdi doktorumuz
pinkooo_02 Ucancivciv ama Bebelac gold onermemesi lazımdı alerjik belirtileri var bebeğinizin bu yüzden alerji maması vermesi lazimdi bilemiyorum peki siz diyet yapiyormusunuz
Ucancivciv pinkooo_02 bebim bebem şuan 1 yaşında onu önermişti çünkü o mamalar raporla alınıyordu rapor çıkana kadar biz gittiğimizde geçen sene bayram arefesiydi bu nedenle idareten bebelac gold önerdi