Kocakgiller Dincer-Efe1 osteocare kulsiyum ve omega 3 kullanıyorum ama doktor tavsiyesi ile dgl kendi istegmle cnku dayanlmz eklem agrilarm var doktora gdiom gidiom bsi ckmio☹ bunlar braz rahatlatti hamd olsn🤲 emzirme döneminde resmen 5 yıl çöktm
Dincer-Efe1 Kocakgiller aynı şekilde gittim doktora bütün değerlerim normal çıktı ama aşırı derece eklem ağrım ve saç dökülmesi var ☺️
Kocakgiller Dincer-Efe1 sac dökülmesi normal cnm benimde öyle böyle dökülmüyordu korkuyordum kel kalcam diye 9. Ayda birden kesildi ama eklemlerm ck kotüydü srekli topalliom agrisindan biyere oturaym 15 20 dk duraym oturur vaziyette kalkinca 3,5 adim topalliyom snra yurudukce geciyor ama zten benim yapi olarak kemiklerim zayif cocukkende ck eklem agrisi cekerdm smdi emzirnce iyice coştu sagolsun😬
BarlasMomm dusduskunu evet. Hem hamileligimde hemde dogumdan sonra dokrorumun onerisi ile kullaniyorum 2 senedir
Lilybal Osteocare, Ocean C vitamini 1000mg, Ocean vitamin d3.. Hepsini bebeğimin doktorunun tavsiyesi ile kullanıyorum ve çok memnunum.
ipekk05 HLmom banada doktorum önerdi bunu emziriyorum ve bütün vitaminimi bebişim alıyo sanırım az bişeye hasta olur oldum ağzımda da aft lar çıkıyo bağışıklığım düştü sanırım inşallah imom latte iyi gelir ☹️
spaceship Dincer-Efe1 hamile iken ocean mummy kullandım ve doğumdan sonra da devam ettim. Sonra doktorum imom latte önerdi. Baya uzun zaman ondan kullandım. En son regenesis aldım. Tavsiyem : hangisi olursa olsun mutlaka kullanın. Kullanmayı bir ay kadar bıraktım kemiklerim ağrımaya başladı direkt. Hemen tekrar başladım. 14 aylık olmak üzere, hala devam.