Asafeymeninannesi Gizemguness Koku? Konağın koku yaptığını ilk defa duydum Bilgim yok üstte dursun postunuz ⬆️🤷♀️
dolunay_6 Gizemguness benim bebeğimin de bir kere konak oldu temizledim geçti ama koku ilk defa duyuyorum enteresan
yaseminyildiz Gizemguness bizde de vardı cnm zeytinyağı ve bebeyağını sürdüm beklettim ters taradım bir daha çıkmadı öyle yap Konak koku yapmaz
Gizemguness Asafeymeninannesi ama kokuyor zeytinyağı sürüp Konak fırçasıyla taradım bir kısım döküldü ama kokuyor yani anlamadım bende 🤷🏻♀️
Hazanbebek Gizemguness canim biz badem yagi aldık surduk gecti i konak taranmadigi surece kokar gebelikle koklayinca kokuyor dmi
Hazanbebek Gizemguness canim biz badem yagi aldık surduk gecti i konak taranmadigi surece kokar gebelikle koklayinca kokuyor dmi
Hazanbebek Gizemguness canim biz badem yagi aldık surduk gecti i konak taranmadigi surece kokar genelikle koklayinca kokuyor dmi
Hazanbebek Gizemguness canim biz badem yagi aldık surduk gecti i konak taranmadigi surece kokar genelikle koklayinca kokuyor dmi
Gizemguness Hazanbebek badem yağı mu süreyim ? Evet kokladığım zaman kokuyor başını.. kaç günde geçer peki