Cceylan Kızlar oğlum 4 buçuk aylık herşeyden çok korkuyor 😢 yanında öksürmemek hapşırmamak için zor tutuyoruz kendimizi 🤦🏼♀️ Geçen gece bi kına davetine gittik salona girmemizle çığlık atması bir oldu hemen çıktık dışarı 🤦🏼♀️eve gelene kadar 1 saat boyunca hiç durmadan çığlık atıyordu çok korktu yavrum 😭 tabi ben de ağlıyorum sakinleştiremedim susmuyor eve gelince sakinleşti hemen ama o günden beri uykuya derin dalamayor sürekli ağlıyor huyu değişti çığlık atarak uyanıyor 😭 lütfen yardım edin bana sizinde başınıza geldimi? (Dip not : bildiğim bütün duaları okudum ..)
Sedda21 Cceylan aynı sorun bizdede var Sudan bile korkuyor alıştırmaya çalışıyorum ama malesef alışmıyor Cevşen aldım yanında tutmaya özen gösteriyorum enazından içim rahat ediyor
Aselnazz Cceylan benim kızda 4.5 aylık öksürük,hapşurma,sesli ortam,araba kornası ya herşeyden korkuyor 🤦🏻♀️ İnş alışır
melis_duru Cceylan belki dışarıya pek çıkarmadıysanız onunla ilgili olabilir. Benim kızım aralık ayı doğumlu olduğu halde o soğuklarda bile hep dışarı çıkardım, hep insan içine soktum. Şimdi 6buçuk aylık, hiçbir şeyden, hiçbir ortamdan korkusu yok
Cceylan Sedda21 Aselnazz ve haftasonu memlekete gidiyorum uçak seyehati 1 buçuk saat 😰 çok korkuyorum inşallah uçakta Korkmaz ağlamaz 😞
Cceylan melis_duru kırkı bile çıkmamışken çıkarmıştım burnumdan gelmişti çok ağlamıştı tabi o zaman lar aşırı gazlıydı yavrum ilk çocuğum olduğu için çok tecrübesizdim yanımda kimsende yoktu bana ne yapmam gerektiğini söylesin 😭 hep iki gözü iki çeşme ağlar gezerdim ... sonraları dışarıyı sevdi yine seviyor ama böyle kalabalık yüksek ses olunca çok korktu 🤷♀️
Aselnazz Cceylan canım ucağa binmeden havaalanında bezini değiştir.. UÇAK İNERKEN,KALKARKEN emzir kulağı basınc yapmasın
Cceylan Kendime o kadar kızıyorum nefret ettim hatta kendimden yavrum o kadar ağlardı ve ben derdini anlayamıyordum 😭😭 beynim durmuştu sağlıklı düşünemiyordum . Ne kadar yetersizmişim