Oglumunannesiyim__ Bugün kan verdim ve beta 3775 çıktı çok üzgünüm malesef oğluma baktıkça içimden sadece ağlamak geliyor korunduğum halde nasıl olur anlamıyorum oğlum 10 aylık lütfen bana bir şeyler söyler misiniz çok ihtiyacım var 😔
sehrengiz_8 Oglumunannesiyim__ her şey belki de daha güzel olacak ne için ağlıyorsunuz ki oğlunuza baktıkça ne güzel birlikte büyüyecekler
Halimea Oglumunannesiyim__ Rabbim yardımcınız olsun cnm . Birde şoyle bak 2 kardeş birlikte oynicaklar . Ağabeyliği ,kardeşligı ogrencekler . Farz et ikiz doğurmuşsun üzülme ben yaptıysam sen daha fazlasını yaparsın .🤗
Oglumunannesiyim__ sehrengiz_8 hiç istemiyorduk adetimi bekliyordum spiral taktırayım diye hiç bir şey planladığım gibi olmadı
canimkizim2019 Benim aynı seu basıma geldi üstelik kızım 5 aylıkken hayat zorlaşıyor amq genelde iyiki olmuş diyorum ama tek çocuk rahatlığı asla yok ikiye bölünüyor insan
Oglumunannesiyim__ canimkizim2019 işte hayalim hep oğlumu güzelce büyütmek terbiyeyi saygıyı sevgiyi herşeyi rahat rahat öğretmekti böyle söylüyorum çünkü ben kaynana kayınbaba ile aynı binada oturuyorum geri kafalı insanlar aşırı derecede çocuğuma ben ne desem tersini öğreteceklerin farkındayım hep bu şekilde düşünmüştüm ama şimdi 2. Bebek olursa oğluma tam anlamıyla yetememekten onu güzel yetiştirememekten çok korkuyorum
Ucmelek Dünyadaki en güzel şey bebek 3. Bebeğim kucağımda hep iyikim üzüldüğünüze üzülürsünüz güzel düşünün