Ronya1303 Kızlar bebegım 21 günlük . Kafası yumurta gıbı sıvrı uçlu bunun ıcın görselde bırakıyorum . Nasıl duzelır acaba ? Hep yan yatıo düz yatıramıorm kafasını cevırıo nasıl düzelecek 😢
cemre_-34 Ronya1303 benm bebeğimde öyle sivri kafası yüz üstü yatırman gerek ama bn hep yatırdım bi fark yk öyle kaldı şuan 6 aylık ve sezeryan doğum erken doğum:)
Gul-42 Ronya1303 bnm bebısınde oyleydı bu yyzden sezeryan oldum cnım kafa yastıgı kullan duzelıyor merak etme😀
Eceninannesi33 Ronya1303 kızımında kafası böyleydi sezaryen doğum oldu. Şu an 6 aylık düzeldi üzülme düzelir bende üzülmüştüm ama boşa üzmüşüm kendimi lohusayken siz yapmayın
cemre_-34 Ronya1303 ya pek dert etmiyorum cnku büyüdüğünde sacları kapatacaktir onu önmli olan sağlığı :)
zeytinn_bebek0 Benm oğlumun da öyleydi şuan 8 aylık düzeldi 6 aya kadar sağlı sollu yatırdık doktorumuz tavsiye etmişti sonrasında sırt üstü yatırdık ve düzeldi kafanıza takmayın
S_x_w Ronya1303 3 çocuğumda böyle kafayla doğdu..merak etmeyin düzeliyor büyüdükçe..ayrıca düz yatırmayın zaten “düz kafa” oluyor bu defa arkası ve o durum düzelmiyor malesef..ama bu sivri kafa geçiyor içiniz rahat olsun 👍🏻