Merve Burcu60 eczane 4 yaş üstüne dedi. Bilinçsiz balık yağı kullanımı erken ergenliğe sebep oluyormuş🙃
limonlukarpuzzz Burcu60 pek önermiyorlar değerleri hatri sayilir değil malesef.. Möllers yada ocean kullansaniz daha iyi değerleri filan..
selosunannesi Burcu60 vitaminlere üç yssindan itibaren başlanıyor eczsnede çalışıyorum bende en erken üç yaşında başlanıyor ama gelenler olduğunda 1 yaş çocuklara.ocean Multi şurubu veren doktorlar görmüştüm
Burcu60 Merve doktora sordum normalde 4 yaş yazıyor ama kullanabilirsin dedi konuşmasında bı tereddütle kaldım acaba kullanan var mı diye
Deletedmom5284 Haftada 2 gün balık yemiyorsa 1 yaşından itibaren balık yağı kullanılmalıymış bende kullanıyorum kızıma balıkta yiyor dengeliyoruz doktor kontrolünde 💞
Burcu60 Deletedmom5284 normalde bence başka marka kullanıyordum reklamda çok çıkınca oğlum dedi bende istiyorum
Deletedmom5284 Burcu60 ahaha yerim onu ya maşallah çok akıllıymış ❤️❤️❤️ benim arkadaşım kullanıyor memnunmuş 🥰
Zalimsin Ben kullandım 2 yaşındayken neredeyse çoğu ilaçta 4 yaş yazıyor zaten. Haftada iki balık yemeyen çocuğa takviye gerekiyor. Kızım balık yemeye başladığı için bıraktık