simiyyy Bebişlerin arkasındaki saç tiftiklerine çözüm buldunuz mu? Mustelayı seviyorum ama sanırım hiçbir şampuan buna engel olmuyor. Badem yağı falan çare olur mu ki
guzelbebegimmmm simiyyy benim de 27 günlük kızım var. Konak olmuş saçları kaşları. Duş yaptırıyorum tarakla tarıyorum ama gitmiyor. Fikri olan varsa söyleyebilir mi?
Babybloom simiyyy benim kızın saçları hiç tiftik olmadı ya 18 aylık. Bence saç yapısı ile ilgili olabilir ince yapılıysa. Yada biz 6 aylıkken Bi kez sıfıra vurmuştuk o etkili olmuş olabilir.
Blackcloud Kafalarını yastığa, halıya falan sürttükleri için dolaşıyor. Ben bugün tarayım sabaha kızımın saçı harptan çıkmış gibi oluyor.
Buketpoyraz guzelbebegimmmm bizdede Kaş’ta var , hep krem sürüyorum yap sürüyorum gidiyor sonra yüne geliyor
Deletedmom0099 simiyyy 21 aylık gayette uzun saçları ama hiç tiftiklenme karışma olmadı bu zamana kadar saç yapısıyla alakalı bence
Bhr28 simiyyy benim kızımın saçı kıvırcık ve ince telli dediğiniz gibi oluyor. mustela kullanıyorum bende ama şampuanla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
2kedi1beybi simiyyy saç yapısıyla ve bebeğin hareketleriyle alakalı aslında kuzuş. Bizde de aynı durum vardı. Çözüm kestim düğüm olan kısımlarını 😂😬