Anneyimmmbeen Kızlar bana acil biberon önerin 4 aylığız arada anne sütü biberonla veriyorum . İlerisi için de kullanışlı bir şey istiyorum avent cam aldım küçüğünden kapağından akıtma yaptı atıyordu bazen. Başka sağlıklı kullanışlı ne önerirsiniz ?
Lynn Anneyimmmbeen Chicco natural feeling biberon al canım, anne memesi taklidi yapıyor. Anti-kolik bir biberon ayrıca, iki tane hava çıkışı için valf var biberonda. Ben çok memnunum.
cileklikahve94 Anneyimmmbeen hayır olmadı tanıdığım bir kaç kişi daha vardı kullanan onlarda da olmadı
winnie-the-pooh Anneyimmmbeen çok sıcak koyunca atar cam mı aldınız. Benimki cam güzel kapatamayınca oluyo dediğiniz gibi tamamen benim hatam. Plastik olanını aldım o cam gibi değil kolay kapanıyor hiç akmadı
Anneyimmmbeen winnie-the-pooh hayır aslında sıcak koymadım ama sıcak suyun içine koydum biraz biberonu süt ısınsın diye. Camdı benimki şimdi plastik mi denesem
winnie-the-pooh Anneyimmmbeen kesinlikle plastik al tek çevirmende kapanıyor . Cam da öyle değil mekanizma oturmuyor bazen . Plastiğe geçince rahat ettim camı kapatmak daha zor çünkü
Anneyimmmbeen winnie-the-pooh cam daha sağlıklı diye hep cam düşündüm ama ben de öyle yapacağım galiba