Elifefe25 Bebeğim 24 g0nlük göğüslerinde sert şişlikler var süt doluyormuş hormonlarem ona geçiyormuş dediler normal dediler ama hala inmedi aksine sertleşti ne zamana geçiyor bu şişler ağrı yapıyormudur acaba bebeğime
Mefat Elifefe25 kayınvalidem ovuyor goguslerini süt birikintiisi dağılsın diye. Bilmem işe yarıyor mu ağrısı oluyor mu bilmiyorum.
Buse_efe Elifefe25 evet kollarınj oynattıkça ağrır bana büyüklerim masaj yap elinde dağıt dedi ebede öyle dedi ama eltim yanlış olduğunu söyledi 🤔🥴 ben yinede yapıyodum dağılıyordu
sarmaliklahana Elifefe25 evet benım bebeğimde de olmuştu 2 aylıkken akşamları cıglık kıyamet 10 gün falan sürdü ben anlamadım ne biliyim. Sonra babam geldi baktı süt toplamış sancı yapar bu ovman lazım dedi. Hergün banyo yaptırıyorum zaten banyoda cok bastırmadan o süt sertliği dagılacam yumusayacak sekilde ovuyırdu gün içinde de kıyafet üzerinden masaj yapar gibi ovuyordu gecti. Gece o ağlamaları da ondanmış sonra kesildi. 4.aya kadar oldu bizde sonra olmadı.
Yagmuraydnn Elifefe25 ağrıupr mu bilmiyorum ağrısa çok ağlar. Dokunma masaj yapma genelde bazı kadınlar bastırırlar bu cahillik saçmalık yani dokunma sakın eğer oynarsan dokunursan iltihap kapar kendi kendine geçecek
kullanici13425 Dr u mu dokunmayın zamanla geçer ağrı va yapmaz dedi ama eskiler hep masaj yapmak istiyor
Elifefe25 bqnada doktor dağıtılmamalı enfeksiyon vücuda yayılır dendi o yüzden ellemiyorum ama çokta tedirginim yani kaç gün oldu hala şiş
simiyyy Eskiler zır cahil olduğu için güvenip masaj falan yaptırma kardeşim. Burda bir annenin bebeğine kayınvalidesi masaj yapmıştı ufacık bebenin göğsü kitle toplamıştı iltihaptan
Elifefe25 simiyyy şuan göğsü çok sert acaba tutarken falan farketmeden değiyoruz sıkıyoruz falanda ondanmı öyle sertleşti bizimkide ilk çocuğum korkuyprum tedirginim. Banada masaj yap falan dediler de bırak madım ben de
simiyyy Elifefe25 takmana gerek yok geçecek benim kızımınkide sertti bir ay sonra geçti. Dikaktli davran sıkmak ya da masaj yapmak isteyeni uzaklaştır çocuğundan
Glsn7581 Mefat rica ederim bana da annem ve kayınvalidem söylemişti ilk bebeğim olduğu için yapmıştım sonra öğrenince Şok oldum 🤦🏻♀️