Mabelle 8gunes-yildizi standartı 925 ayardır ama saf olanı ise 999 ayar ben silvermoon 999 ayar aşmıştım çok memnun kalmıştım yoksa emziremezdim
busrakigili0 8gunes-yildizi ben markasını hatırlamıyorum ama ebebekten almıştım kurtarıcım oldu resmen. Hiçbir krem işe yaramadı göğüs uçlarım koptu bildiğin hiç çıkarmadan devamlı taktım 1 aya anca iyileştiler. Bebeğim 3 aylık hala kullanıyorum çok rahat ediyorum.
LinaTuba 8gunes-yildizi bende var almak isterseniz satıyorum silver marka tertemiz belgesi ile beraber
bbmoms 8gunes-yildizi benim silverbell marka idi 999 ayar olmasjna dikkat edin hiç bir şekilde yara olmAdi sayesinde ilk başlarda kullandım bebeğim emmeyi öğrenene kadar ihtiyacım kalmadığı için satıyorum hiç bir problemi yok isterseniz yardımcı olabilirim
Esra26 8gunes-yildizi Ben silverette’nin gümüş kapaklarını kullandım, tamamen geçirdi diyemem ama acısını büyük oranda almıştı, baya bir rahatlamıştım, hiç çıkarmıyordum.
8gunes-yildizi Esra26 Mabelle busrakigili0 LinaTuba bbmoms Minnakordek Hepinizden Allah razı olsun hemen sipariş vereyım❣️🥰
busrakigili0 8gunes-yildizi rica ederim ☺️ Ama düzenli kullanmak çok önemli hiç çıkarmaman gerekiyor sadece emzirirken çıkacak. İnan etkisini göreceksin.
8gunes-yildizi busrakigili0 ben kendi bebeğinden kullandım şimdi bir yakınıma hediye alacağım ama ablama verdim benimkini. Ondan ne ne marka ne ayarı, hatırlayamadım. Bende iki ay elim kolum olmuştu resmen 🥰