Rueemeysa Kızlar merhaba bebeğim 2 ay 22 günlük verem aşısının izi hiç yok tutmamış mı oluyor aşı şimdi öğrendim böyle birşeyi 😳
Asellbahar Rueemeysa benim kızımda 4 ay 10 günlük daha yeni kızarmaya başladı. Geç olusuyomus o yara zaman geçsin olmazsa sorarsınız aile hekiminize.
GericekilmeKorunmaDegill Rueemeysa 11 aylık daha yeni yarası gectı diyeblirim basta hic belli dgldi sonradan belli olup gec iyileşiyor
Rueemeysa Syhndoga benim oğlumda da iz yok tutmamış aşınız o zaman dediler de sormak istedim öyle bişey olabilir mi
Rueemeysa crazymommy2021 böyle kırmızı sivilce gibi bişeyin olması gerekiyormuş yoksa tutmamış oluyormuş 2.ay aşısı
Syhndoga Rueemeysa yeğenimde de çıkmadı 5 yaşında şu an. Hemşireler yara olabilir endişe etmeyelim diye söylüyor. İğne yapıldıysa yeterli imiş hemşire öyle söyledi dediğim gibi yeğenimde de iz yok ama kafanızda soru işareti varsa siz sorun dr a
Rueemeysa Dondurmalikahve aynen bi ay olacak 10 gün sonra aşı olalı ama daha hiç küçük nokta bile yok
Dondurmalikahve Rueemeysa Genelde 4 4,5 veya 5 aylık gibi iltihap gibi bir şey akıyor zaten ve anca yara olur.
Dondurmalikahve Rueemeysa Onun bi süresi var 2 3 ay sonra tutmaya başlar sonra yara olmazsa test yapılıyor. Yara olmadanda tutan aşılar var ama yara olması için erken.