Zatilokumum Evet kızlar menüleri alalım 🌸🌸🌸 Benim 🙋 güveçte türlü Pilav Tel şehriye çorbası Sütlaç Salata
coktepkiliyim Zatilokumum dün annemdeydim ve her şeyiyle bu menüyü yapmıştı 😄 Kuru fasulye,pilav,çorba ve cacık ☺️
busra_54 Zatilokumum Tavuk sulu terbiyeli corba Nohut Pilav Salata Biskuvi pasta Sadece pilav ve salata yapilacak olarak kaldi 🤗
mustafayamaninannesi Zatilokumum tarhana çorbası patates yemeği Domates soslu köfte patates kroket biber kızartması salata şambali tarhana patates yemeği dünden kaldı kaynanam da biber kızartıp verecekmiş
Deletedmom00881 Zatilokumum beni, dünden ciğer var, bi tencere hoşaf kaynattım, çeşmi nihar çorbası yapcam, karışık kızartma yapcam yeter dimi 😘😍
Beyza_momss Deletedmom00881 karışık kızartma ben de onu düşünüyorum. Dün salak kocam guzelim güveci yemedi ben onu yerim ona da kahvaltı 🤦 ne halt edip yemek yaptıysam yani oruç diye acıyıo
Herkescokitici Zatilokumum dün çökertme kebabı mercimek çorbası saalata ayran ve magnolia yapmıştım eşim gelmedi iş yerinde yedi olduğu gibi duruyor. Ve ben annemdeyim 😂😂🤦
tatlibiranneo Zatilokumum dolma-sarma fırında patates köfte ve mercimek çorbası dolma geceden kalma 😊
Mefeannesi Zatilokumum çorba Karışık kızartma yoğurt Komposto var dünden güllaç dünden kalan😀 hafif olsun menü bugün
efelettin Dünden biraz kaldı fırında köfte patates mercimek çorbası ekstra olarakta biber dolması yapıcam salata 😍
Beyza_momss Deletedmom00881 mal çünkü 😂neymiş bezelye de koymuşum tadı geçmiş yahu seç te ye ne güzel bebeye rağmen hazırlamışım güzelce sana yemek çikolata yedi kız çorbayı içtikten sonra yok sana yemek falan dedim sinirlenip
Halimea Zatilokumum dunden kalma pilavım , fırinda tavam var bugunde yüksük çorbasıyla salata yaparım 🤗 yeter