FHKK Kızlar 7 ay önce Dyson Süpürge aldık süpürgenin büyük başlık ayağı kırıldı şikayetvar.com’a ilettim çözüm alabilir miyim ? Media Markt’dan aldık ya da direk ora ile mi iletişime geçmeliyim ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Merve FHKK şikayet vardan ilgileneceklerini sanmam. Media markt ile iletişime geçmelisiniz. Muhtemelen başlığı kendiniz almak durumunda kalırsınız ama
FHKK Merve Evet Media Markt’i aradım öyle dediler canım bi aksesuar 1000₺ olmuş süpürge zaten pahalı 🤦🏻♀️
FHKK Merve Sigorta var mı diyor bide, o paraya süpürge almışım ne sigortası ya canım sıkıldı eşimin daha haberi yok 😔 Babam aldı gerçi hediye daha borcunu ödüyor onlara da diyemem çok üzgünüm 😔
FHKK Noname21 Hangi model canım senin ki , oğlum yapmış eşim itiraf etti üstüne basmış 😒 Daha 2,5 yaşında ya nasıl becerdiyse.
FHKK Color Mağaza müşteri hizmetlerini aramanı ya da ürünü mağazaya getirmemi söyledi canım. Yarın olmazsa götürücem şansımı denemek istiyorum en azından
FHKK Merve Oğlum üstüne basmış canım 🙄 Eşim söyledi onun yanlışlıkla basıp basmadığını sordum küçük canavar halletmiş saolsun 😐