Ramleela Kizlar benim kizim 8 aylik hic birsey tatmak istemiyor zorlama zorlama diyip durdu doktorum artik sinirlenmeye başlıyorum hic birsey tattıramıyorum oyun yaparak ağzına veriyorum tepkisini belli ediyor istemediğini sadece meyve kompostu yiyor onuda be güçlükle elline haşlayıp verdiğim brokoli havuç felan oynuyor ağzına götürmüyor bile huyuda değişti sanki beni sevmiyor gibi yüzüme yüzüme vuruyor çok üzülüyorum bilmiyorum yemek konusunda çok gerginim bazen zorluyorum oyun sırasında ufak tefek kalacak büyümeyecek diye çok korkuyorum oruç tutuyorum sanki süttümde azalma var gündüz daha uzun süre kalıyor göğüsümde iftarda nelere dikkat etmem lazım oruçumu tutmak istiyorum bu arada kilosu gecen sefer sadece 100 gram aldığı için bu ay geri gideceğiz kontrol edelim dedi doktorumuz
sademinannesi Ramleela benim kızımda o aylarda öyleydi hiç zorlamadım şuan 10 aylık ve yeni yeni başladı yemeye çorba falan verdim meyve süzgecine meyveler koydum o şekilde yiyor eti türlerini seviyor verebilirsin köfte falan zorlama gerçekten de tiksiniyor zaten 1 yaşa kadar yiyeceği şeyin %70i anne sütü veya formül süt olacak hiç canını sıkmadan az da olsa tattır sağlıklı olduktan sonra kilonun hiç bir önemi yok. Bu arada ben sahurda protein ağırlı besleniyorum ek olarak mesh emziren anne çayı var ondan içiyorum dereotu yiyorum etkisi güzel tavsiye ederim
Mefeannesi Ramleela bizde 9 aylığız canım çok zor yediriyorum canım çıktıyo ağzını kitliyor elime vuruyor yedirirken hepsi yere sağa sola dökülüyor 😭 sütüm de çok az memeci de değil azcık emse yeter diye oruç tutmuyorm ben yoksa sütüm bitecek
Alideniz19 Ramleela sekiz aylık bebeklerde boyle bir sıkıntı mı var ya benimde aynı valla hergun değişik değişik yapıyorum yemiyor çok yoruldum ya artık agznu kitliyor kafasını sağa sola sallıyor çok yoruldum ya ek gıda dahada zormuş ilerde ise basliycam birde böyle napcak bilmiyorim Allah hayırlısını versin ya insalah tez zamanda yerler valla internette goruyurm ne güzel yiyor bebekleri bizdede şans yok
Badeeeee Benimde 8 aylık bebeğim asla ek gıda kabul etmiyo muzu bile sevdiremedim deniyorum ama olmuyo, bu yüzden oruçta tutmaya cesaret edemiyorum ya sütüm kesilirse ne yaparım o zaman. Daha sonra tutup öderiz inşalllah farzımızı. Kaç kilo bebeğiniz
sademinannesi Badeeeee bende siz gibiydim endişe ediyordum sürekli ama eninde sonunda yiyorlar bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum tiksinirse hiç yemez
Ramleela sademinannesi tmm cnm artik gerczkten oluruna birakcamsimdide ageinda bekletiyor daha kotu oldu 😞
Alideniz19 Ramleela çok zor ya valla yemeyen bebek çok zormuş bizimde öyle bu sekiz ayda birşey var valla
RuzgarMommys Oruç tutmaya devam etmemeniz lazım Inat etmeyin bebeğiniz 8 aylık az kilo almış şuan ek gida da almıyor düzgün ..daha iyi emmesi lazim sütünüz azalmasın.