Tugceyigithann Bebeğim 5 gündür kakasını yapmıyor bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim 2 gündür hala yapmadı henüz 3 aylık sadece anne sütü alıyor çok nadir mama veriyorum ihtiyaç olursa napıcagım bilemedim tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Glsn7581 Tugceyigithann bir kaç damla saf zeytinyağıni sütüne karıştırarak sabah akşam ver .belki de yoktur büyük tuvaleti.bagirsaklar hızlı emiyodur .ben öyle çok yiprattim kendimi boşa.bir de huysuzlugu varsa siz yediklerinize dikkat edin abur cubur kek pasta türü yiyorsanız sindirmekte zorlanabilir
Elcinn Tugceyigithann mama verdiğin de mamasına bir cay kaşığı koy zeytinyagi bide karnını ovala olur bu aylarda kızım 4 aylık 3 günde bir 4 günde bir yapıyor ağlamıyorsa huysuz değilse normal diyolar
Moonlightttt Tugceyigithann biogaia damla alabilirsiniz 100tl gibi bir fiyatı var.probiyotik . Siz de paketli gıda pek tüketmeyip, lifli yiyecekler yerseniz bebek için kolaylaşır her şey
Tugceyigithann Glsn7581 çikolata çok yiyorum bu ara onun dışında çok bişey yemiyorum aslında saf zeytinyağı verdim ama bakalım bilmiyorum
Tugceyigithann Elcinn bi huysuzluğu yok kendim endişeleniyorum gaz çıkarıyor rahat ama sadece kakasını yapmadı
Elcinn Tugceyigithann benimde kızım öyle olur demeki doyuyor güzel endişe etme eger huzursuzsa keyfi yoksa o zaman bişeyler yaparsın
Tugceyigithann Elcinn yani 5-6 gündür olunca endişe ettim bilmiyorum bakalım beklemedeyiz doktoruna sorucam yarın